Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Kje je pa kej Mickeni zadnje cajte? Nč ne jamra, kok ma gužvo v službi....menda se ja ni zgubu??? Mickeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Kje je pa kej Mickeni zadnje cajte? Nč ne jamra, kok ma gužvo v službi....menda se ja ni zgubu??? Mickeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Mick, Conti Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 mojga ..... !!!!!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 spanje......, mir...... samo en dan bi rada bla cist cist sama....... pa ne gre :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 nekoga... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 enega rotvajlerja... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 NJEGA................ Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 vedno si sanjala njeeeeeeeeega nč ne pogrešam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 KUGA JE PIZDA VAM MATERNA A MENE NABU PA NBEDENA POGREŠALA sEM VEDU, DA STE SAME LEZBEJKE TLELE, PA DREKŠTANFARJI VSAKA ČAST IZJEMAM (TUKAJ MISLIM PJANCE PA KURBIRJE JUHUHU ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 nekaj pa le pogrešam... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pogresam toplejse dni... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Pogrešam vročino! Pogrešam sonce! Pogrešam cvrenje na sončku!!!!!!!!!!!Men se bo utrgal od tega mraza in zime!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 tinal, (pa ne okol govort: kaj ne se ti utrga, bova skupi v norisnici pocakali na poletje) sonce se lep cas ne bo grelo kot zna... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Katjo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Pogrešam vročino! Pogrešam sonce! Pogrešam cvrenje na sončku!!!!!!!!!!! Jst tuuuuuud! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Jst tuuuuuud!Ja no... pa sonček, pa Šmarna, pa vročinaaaaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pogrešam toplino tako zunaj, kot v sebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pogrešam toplino tako zunaj, kot v sebi Če pa ti nimaš topline v seb, pol je pa res kriza.... no dej, no dej.... vsak tvoj post na forumu izžareva toplino.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pogrešam veselje in tisto čustvo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kje je moytsa?moytsa,pošiljam ti tole:http://www.daggerrecords.com/ in tole,je na tv Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Pogrešam bika, ki je nekoč bil.... Ooooooo, nisem vedel. Tu sem srce tu Mal heca mora bit Dolgo me ni bilo na forumu, grem mal teme pogledat, potem pa še na forum od Binge Bonge, ker jo nisem že dolgo slišal, da vidim, če se kaj jezi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 hmm, kje je Englca, pa Aiwek? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ooooooo, nisem vedel. Tu sem srce tu Mal heca mora bit :OO!: :OO!: :OO!: upam, da nisi ta isti, na kerga sm jz mislila.... no če je tvoj nick z letnico rojstva, pol že nis taprav... Anyway, welcome back Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 mojga dvojcka Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pogrešam Lublano in prebivalke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.