Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ki pa cigumigu je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nimaš ti kej cigumigu.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ........ Sej še kako drugo tud pogrešam, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 D jih nou preveč, je lohk gužva! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Se mi zdi, da ti je "gužva" znana stvar...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sam ne zdej s škorpijo Me lohk stane glavo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 cccccc........kak naklada......A spodnje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Obeh! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 hmm, kje je Englca, pa Aiwek? Evo mene, ajm bek Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 mah mene pa doben ne pogreša sej fajn grem laži stran za nekaj dni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 samo tebi, rotvajler moj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Inessss kje siiiii?! miss you!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Inessss kje siiiii?! miss you!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 nehej ce jo pa res, pogresam, jo nisem vidla ze ene pol leta sigurno...... pa jo klicem in klicem pa se mi kar nooce javt , ne vem kam je sla.... neki je enkrat o kubi govorila..... sam ne vem kaj je zdej s tem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 tebe, ki te že dolgo nisem videla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kdo je ta srečnež en žalčan, ki se je preselil v ljubljano... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 jst sm pa dons k sem se zbujala pogrešala nekoga, k bi mu lohk zatežila...pa k bi ga mal pocrkljala Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ah ja ... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 no in ker nobenga ni pr rok...bom vas mal pocrkljala dons mal mede...pač Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ej tinal a si ti kej Ines slisala al pa vidla ? jest jo res ze full dolg casa nisem ...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Amis že dlje časa nisem opazil.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Na dpusteku je, boris....sej si zasluži, dečva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Hvala Pika Pikica , ja si res zasluži, upam in želim, da uživa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 tinal miss ya... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.