Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Wibica.....Katja? A ve kdo, vse ok s fiši? Pa ajvek, ja, ki te je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 kapica? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 pogrešam starega micka njegovo igrivost... Bla mal na zimskem spanju, pa preveč frke na vseh frontah........sam se mi zdi, da se vrača......igrivost Pa mal morm Marso šparat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 kok ti prvoščim..... **** razmišljam kak smisel ma kaj pogrešat, če je edina stalnica sprememba kofeta brez klinčkov pa kardamoma sploh ne spravim več po grlu.... Upam da boš v sanjski deželi srečala koga od pogrešanih če pa srečaš sebe se pripelji nazaj v RL nočko ne govori, sanje so mi užas.....ne daj bože da koga iz sanj v real lajfu srečam Hvala ti Lia , jaz tudi tebe pogrešam, obenem pa se strinjam s tvojim spiskom, grem popraviti svojo napako in napisati modro misel, lepo soboto tebi in tvojim, HKS, vse dobro... tudi tebi lepo soboto.....pri men je danes fatiranje, vrtičkanje pa rekreacija z regratom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 buhuhuuuu ... js pa pogrešam nekoga k bi ... bi .... kometiru moj blog take udarne bloge komentirajo velke množice, moj blogec pa nobenga ne zanima skor edini neoznačen ... zavržen .... od vseh zasramovan ... zapuščen ... ok tok bed spet ni Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Wibica.....Katja? A ve kdo, vse ok s fiši? Pa ajvek, ja, ki te je? mislim da je ribica ok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 jaz vas pa vse mal pogrešam, samo je super prebrati, da vam gre in da vse štima Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 te že pogrešam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Pogrešanega Zlomka sem pa v RL (temačni kleti) srečal mu je mašina oziroma tri mašine crknile in je brez neta, compa, .... samo še real party Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 amis Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 AVGUST je tuki kakorkoli.....grdo ali lepo......pogrešan........pogrešam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 amis sem nazaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Tigrčk bi lohk pršla kej okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pujso in njen Blog Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Free-a in njegove super fotke... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tudi jaz sem pogrešila Free-ja.........upam da uživa kje na dopustu........ še vedno si pogrešan.....pogrešam..........pa avgust je že tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tudi jaz sem pogrešila Free-ja.........upam da uživa kje na dopustu........ še vedno si pogrešan.....pogrešam..........pa avgust je že tuki pod tole bi lohk pa tud jst se podpisala ... baje bo dons neki sem tud jst opazla, da Freeja kar ni ... je že cajt, da uživa upam, da se ima maksimalno fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pujso in njen Blog fak...ja to pa res kaj bo šele, ko bo vidla, da so zginli njeni Angelčki Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 manjka mi igra Free je pa že nazaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Tigrčk in Nicky, pa Kapico tudi, Mantis ne gre pozabit...Lejke že dolgo ni med nami, pa Tinal se je skrila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Kam pa je poniknil visokoizobraženi svetovljan gospodič djVic? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Jaz pa kar mal triplax Je fajn tipčk Pa Micki bi se lahko tudi mal pokazal x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mick in Seal...... : Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Pa druidko in pogovore z njo.Pa še na morje mi bo zbežala Ji pa privoščim, da se ima super! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.