Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ja, prav res.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Po moje je Silver na dopustu. Jst tud Micka, triplax, cigo, pa aiwo in njeno energy, kamikaze, ...ostali ste pa itak več al manj tuki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Po moje je Silver na dopustu. Jst tud Micka, triplax, cigo, pa aiwo in njeno energy, kamikaze, ...ostali ste pa itak več al manj tuki. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 pa coccinelle, pa cosmo, silki, borisa....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Micka pa Tripla in njune zajebancije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Mihaelos Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Koga pogrešam ...ja mogoče pa res koga....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Druidko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Marse ni en dan, pa jo že pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 pogrešam ............... sonce pa tebe ... za en fajn čvek ............ veter v laseh Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Špelcinih komentarjev in pesmic tud nič več ne zasledim... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 o silver...sam da si ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Thailand Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Mantis in Nickyjaz tebe tudi ... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Hvala k ste me pogrešale muaaaa kiss vsaki, js tud vs, pa še vs bom bom mislu na vs beybe, se beremo septembra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaz pa pogrešam en konkreten Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaz pa pogrešam en konkreten JSt pa dons ne. Mogoče ga bom pa že prot večeru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaz pa pogrešam en konkreten šnops, čik, udarec v glavo? jest pogrešam pogrešanje...ne vem, ali sem postal preveč zadovoljen s seboj, da ne potrebujem ničesar, ali sem postal le tako malodušen, da mi je vseeno za vse skupaj mah bo že Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jest pogrešam pogrešanje...ne vem, ali sem postal preveč zadovoljen s seboj, da ne potrebujem ničesar, ali sem postal le tako malodušen, da mi je vseeno za vse skupaj mah bo že Pri meni je enako. Ampak si dopovedujem, da naj bi to bilo v redu. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 šnops, čik, udarec v glavo? jest pogrešam pogrešanje...ne vem, ali sem postal preveč zadovoljen s seboj, da ne potrebujem ničesar, ali sem postal le tako malodušen, da mi je vseeno za vse skupaj mah bo že tuki si pa čist mimo udaril............kadim ne, pijem alkohol samo ko mi res prija........tko da.....pusti domišljiji prosto pot Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Thx mačona , pikica , Mich , kokica .......bom poskusil nadoknadit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jaz sem te tudi pogrešala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ....čuj ti pa me zadnje cajte neki zezaš mal, ha.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaz pa ne..............pogrešam enga drucga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.