Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Hehe.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 itak k mam vse pod kontrolo pride čas iz oči v oči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 No, k se 1x vidva iz oči v oči pa boš tud mene pogrešala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 .....saj po moje sem te že........pa nisi vedu da sm jz pa te nč ne pogrešam še Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ....čuj ti pa me zadnje cajte neki zezaš mal, ha.... Kje si pa upam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Audente Ksantipa, sn vedu, da te je sama šnofla ....pa rita Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 grem k me pogrešajo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Audente Ksantipa, sn vedu, da te je sama šnofla ....pa rita In ta šnofla in rita obvladata! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 pogrešam 5rco, El Nina in druidko kje ste?!! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 El Nino.. Marsa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Druidka, 5rca, kje staaaa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 VALKIRAAAAAAAAA Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pogrešam THE SUN.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Pogrešam Sebata, k je kr zginu s foruma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 zdaj pa že res pogrešam Drudi, upam da se kmalu vrne z morja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jest pa pogrešam druidko.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jst pa sploh vidla nisem prej da me je kdo pogrešal no sej sem pa zgleda v pravem momentu nazaj prišla, so me energije privlekle in zdej sem se mogla spucat namreč opazila sem da sem nardila sam v dveh al treh dneh okoli 40 postov, kar je zame absolutni rekord OMG, zdej sem pogledala če sem med 10 najbolj čvekanih dans in SEM! Res da komaj na zadnjem mestu ampak nabila naj bi 31 objav tuki pa ne bo "ekonomske računice" kt prav Ribička...mislim Vele-pička v NMK-ju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Jaz tudi mojo druidko Kje si bejbi? Pogrešam še odsotnost nekoga, ki je prisoten Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 A ni Druidka rekla da je na morju? Kolikor vem je ponovno šla na morje ane Mogoče pa seminarsko piše in je full zaokupirana. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 A ni Druidka rekla da je na morju? Kolikor vem je ponovno šla na morje ane Mogoče pa seminarsko piše in je full zaokupirana. res je napisala, da gre na morje za 10 dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 No potem pa sploh ni panike Tebe sem pa tut pogrešala janif! Čeprav ko dobro pomislim tut mene ni blo ravno toliko gor, da bi lahko opazila če si se kaj pogosto javljal no pogrešala sem te vseeno nekaj časa tuki gor Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Pogrešam še odsotnost nekoga, ki je prisoten a mene misliš? kje pa je Todika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Joj mačona, jasno, da ne mislim tebee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smotka smotana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 uh, hvala Bogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.