aiwa 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 večkrat ga pogrešam, ker vem, da ga nikoli več ne bo. nikoli več ne bo pritekel nasmejan že na vse zgodaj mi dal upčka in zganjal traparije... nikoli več se ne bova kratkočasila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Todi in Samsiča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 res je napisala, da gre na morje za 10 dni ja, je šla pred 17 dnevi približno na morje za 10 dni.... a je že mimo toliko? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pogrešam pogrešam. pa ne preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ... sam dvojčke, a a a Ti s itak kle, pa še dejtaš...izneverila si ves samski ženski rod. :xx!: Glej, da boš kej poročala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ne ne... še vedno nesvobodna kot ptičica Tole ta rdeče me mal skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ... čakam na uradni naziv - status: ločena ... sam pol zahtevam, da me kličete gospodična blagor tvojmu možu,,,si zasluži da pride do tipkovnice,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 No potem pa sploh ni panike Tebe sem pa tut pogrešala janif! Čeprav ko dobro pomislim tut mene ni blo ravno toliko gor, da bi lahko opazila če si se kaj pogosto javljal no pogrešala sem te vseeno nekaj časa tuki gor to je fajn prebrat Deset dni sem bil tut jst na morju , se prileže mal , sej me je mal vleklo, da bi tam plačal za Internet, pa ni bilo prave volje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 mojo dobro voljo in energijo...vse skup je kr nekam izpuhtel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 mojo dobro voljo in energijo...vse skup je kr nekam izpuhtel preveč delaš , ti pošiljam mal xrosex Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ma sej sem bal prejšni teden fraj je pa res, da pa mam zdej turo 21 dni sam da se gre v anglijo na robbia Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ma sej sem bal prejšni teden fraj je pa res, da pa mam zdej turo 21 dni sam da se gre v anglijo na robbia zato se pa skače , mal je en teden, jst mam najraje 3 tedne, ali pa 1 teden + slabe 3 tedne, ti kakor se spomnim si bla pa samo 2 krat en teden Sam kaj to pomeni 21 dni, ne boš rekla, da zaporedoma brez dneva frej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jaz pa pogrešam nekoga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kaj si mislila z "arg"? daj povej, pa bom pravilno napisala stavek, jaz študiram nemščino in mi je v veselje, če lahko koga popravim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pogrešam 5rco, El Nina in druidko kje ste?!! Druidka, 5rca, kje staaaa? Jaz tudi mojo druidko Kje si bejbi? Pogrešam še odsotnost nekoga, ki je prisoten ahoj sem že tukaj. uživala na morju, tale teden pa tudi, sicer ne na morju...treba se je bilo malo sprostiti in uživati.tudi jaz vas zelo pogrešala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 e lejo nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 MucaMaca, ribica Katja, umetnica, Astra....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ja, nč tole pa že predolg traja, jo je treba najprej mal poklicat TINKAAAAAA pa ne mi zdej reči, da si čisto na ne net območju Bil v Šibeniku, sicer na hitr, pa še kdaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Brata, svakinjo in enga kekca! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ... čakam na uradni naziv - status: ločena ... sam pol zahtevam, da me kličete gospodična jaz tud to čakam, za gospodično sem pa že prestara... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ah, ne bomo omenjal, ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Titula gospodična ne označuje starosti ampak svobodnost Jaz vse samske ali ločene kličem dekle se redko kaka razburja zaradi tega Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ... dej povej no ... ime, hočem ime ... drugač pa... sem mela enga uočenga zate, štajerc ( ), visok, ambiciozen, bik... sam ma pa punco Ma, jebeš štajerce...teh mam zadost za en cajt...pa biki mi zud očitno ne ležijo...itak sm pa zvedla, da mi beda v lbezni vsaj še 3 leta ne gine....mam klinčevga saturna v 7 bajti...pedr zagaman. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Titula gospodična ne označuje starosti ampak svobodnost Jaz vse samske ali ločene kličem dekle se redko kaka razburja zaradi tega no, fajn. pa si res prijazen Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Bom kar zafarbal nisem vajen komplimentov Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.