aiwa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jz tud pogrešam. Noro pogrešam.Upam,da ne bom dolgo. K se mi bo kr zmešalo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Zakaj te pa včeraj ni bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 koga ni blo včerej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Hvala bogu pride jutri spet Žaža v službo , no saj ji res priv0oščim frej in je po eni strani nočem pogrešat, naj se ženska spočije in uživa, po drugi strani pa mi manjka . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Pa Zirosija že mio let ni blo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hvala bogu pride jutri spet Žaža v službo , no saj ji res priv0oščim frej in je po eni strani nočem pogrešat, naj se ženska spočije in uživa, po drugi strani pa mi manjka .Poznam ta občutek Janja....ko sodelavca najraje ne bi spustil na dopust, ker ti manjka ...malce sebično, seveda mu privoščiš in si vesel za njega..., bi ga kar nazaj poklical, kot kak zlobni šef Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 hm....jaz ga pogrešam....sem mu včeraj tud povedla, da ga pogrešam...in on pogreša mene xsrcbumx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 heh, sej se ju3, pa v soboto xsrcbumx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 hih, veš da se boma......bemu, se žeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Pa pol v nedeljo spet med pogrešane nalimat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 hja, obvezno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 oh ja....jz tud grešam... grešam, grešam.... pa je tooookkk delečupam, da še kej pride Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Pogrešam eno osebo, ki je že 3 leta nisem videl. Pa na splošno pogrešam kako osebo ženskega spola, kjer bi začutil resnično prijateljstvo. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hvala za pogrešanje, ne bom dajal na tehtnico, kdo je koga bolj pogrešal(verjetno le JAZ!), ampak ne zamerite, če sem vas zelo pogrešal, bom napisal, da kar VSE, da ne bo pomote, pa, da ne bi bil kdo užaljen, v januarju sem vas pogrešal 8 dni, sedaj pa že kar 16!!!!...počasi napredujem, šalim se, ker brez Luninega Neta & Foruma, dokler bo PC pri hiši , ne bi zdržal, vem, pa, da si je marsikdo le hotel oddahniti od mojega pisanja , za vsakogar nekaj, lep večer in lepo poletje prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 borism je nazaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Jz tud ne bom več dolgo pogrešala! Jupi! Še 10 dni! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 spet ga pogrešam...... xsrcbumx upam, da se boma vidla še pred soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Uh sem se prejle mocno spomnila na Nataly.Kjerkoli si in karkoli pocnes, Nataly, imej se kul in upam, da se prikrozis med nas spet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Daisy, ne vem, večkrat se spomnim nanjo... upam, da je ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaz tudi. Se spomnim na Daisy in upam, da je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaz sem pa prišla v obdobju, ko daisy ni blo tok gor, al je pa najprej nisem opazila, zato je ne znam tko pogrešat , sam naj vseeno kaj pride- da se jo naučim pogrešat , ja, Nataly pa res pogrešam, povsod, še posebej pa pri hišnih . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Zgleda da jaz tudi... samo potem... sem vidla Mickov post... pa... mi ni bilo čisto jasno... Verjetno sta se po drugačnih poteh "šunjala" :D Sicer pa... ene takoj začutimo, ene ne... .samo če jo toliko ljudi pogreša, potem bi bilo čudno... da mi nebi padla v oči... Grem gledat arhiv njenih postov... :D in je mogoče krivo, da je "ne pogrešam" moja sklerotičnost :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jz pa tud ne bom vevč dolgo pogrešala. Hura! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Pogrešam ga... :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.