janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja, sej tut Škorpijon je dost kriv in tale Uran gor pa sploh - nenadni izbruhi! :xx!: ja, dost ojgna mam. Marsa v Levu, Venero v Levu (oba v 9. hiši) Luno v Levu (8. hiša) Asc v Strelcu in direkt gor Jupiter in Uran. to ti zadost pove o mojih refleksih in izpadih fizičnih in mentalnih. pa Sonce na Mc-ju v Devici, pa Merkur ravnotako, sam da je že v Tehtnici. mal vode mi manjka edin, sam mam tut neke svoje neptunske finte včasih ..... ja ja, sej si kul! ta zadnji stavek je zakon Ja, hitra in eksplozivna znaš bit zihr, še pečat imaš v strelcu , verjamem, da rataš živčna, če se kakšen bikec hitr ne obrne , sam na mojga brata pomislim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ta zadnji stavek je zakon Ja, hitra in eksplozivna znaš bit zihr, še pečat imaš v strelcu , verjamem, da rataš živčna, če se kakšen bikec hitr ne obrne , sam na mojga brata pomislim ti si zakon! ja, taka celo včasih, da druge šokiram s svojo pojavo al se me clo ustrašjo, k kar laufam gor po stopnicah, sunkovito odprem vrata na vrt, pogledm levo desno, sosedje pa sam: :OO!: pa tut bučna sem včasih. čist odvisno, v kakem štosu sem, včasih na plesu kr pohodim koga, k rabim ful placa okol sebe za densat ... vrh 5. hiše v Ovnu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 počaki, da ti še osmo pofura men je naredu totlano štalo in v 7. in v 8. tak da šele zdej mal lažje diham ko je končno v 9. ne jo strašit, no , pa mene tut ne , Scorpio ima močnega saturna, saj ji je vladar horoskopa, tako da stvari ne potekajo na tak način kot pri drugih, recimo ti ga imaš dost šibkega saturna v raku, pa je takoj večja štala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ne jo strašit, no , pa mene tut ne , Scorpio ima močnega saturna, saj ji je vladar horoskopa, tako da stvari ne potekajo na tak način kot pri drugih, recimo ti ga imaš dost šibkega saturna v raku, pa je takoj večja štala pa še kaka štala je bla ko pogledam nazaj je včasih čudež, da se nisem fentala kaj pa sade sati 5 let me še čaka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ti si zakon! ja, taka celo včasih, da druge šokiram s svojo pojavo al se me clo ustrašjo, k kar laufam gor po stopnicah, sunkovito odprem vrata na vrt, pogledm levo desno, sosedje pa sam: :OO!: pa tut bučna sem včasih. čist odvisno, v kakem štosu sem, včasih na plesu kr pohodim koga, k rabim ful placa okol sebe za densat ... vrh 5. hiše v Ovnu ... hvala , sej mi bo še neroden , saj ti si tut kul , še retro merkurja v živo prerast, pol pa raztur . Verjamem, da se sosedje kar ustrašijo, ko pride ogenj do izraza, nekje se mora pokazat , ga imaš res veliko pa še kaka štala je bla ko pogledam nazaj je včasih čudež, da se nisem fentala kaj pa sade sati 5 let me še čaka sade sati je iz djotiša, to je obdobje, ko gre saturn okoli natalne lune, šteje se eno znamenje prej in potem , te nisem hotel s temobremenjevat, ampak zdej ko že veš , pa kar pogumno naprej Ja, tut pluton ti je nagajal, ampak ti si škorpijonka , tut šibkega saturna se z leti naučiš obvladat, tko da sej pravim, mora it sam na boljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hvala , sej mi bo še neroden , saj ti si tut kul , še retro merkurja v živo prerast, pol pa raztur . Verjamem, da se sosedje kar ustrašijo, ko pride ogenj do izraza, nekje se mora pokazat , ga imaš res veliko nima ti kej bit nerodn. točn to, v ŽIVO prerast Merkurja. ja, ogenj z Uranovsko noto ... kdo bi me šteku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tinke pa še zmeraj nikjer , ja mal bom še počakal, predno uporabim druge komunikacijske metode Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Pa bigma ni več nč naokol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sade sati je iz djotiša, to je obdobje, ko gre saturn okoli natalne lune, šteje se eno znamenje prej in potem , te nisem hotel s temobremenjevat, ampak zdej ko že veš , pa kar pogumno naprej Ja, tut pluton ti je nagajal, ampak ti si škorpijonka , tut šibkega saturna se z leti naučiš obvladat, tko da sej pravim, mora it sam na boljš hujš ne more bit kot je blo me prav zanima kaj mi bo prinesel jupiter, ko mi bo šel čez asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 nima ti kej bit nerodn. točn to, v ŽIVO prerast Merkurja. ja, ogenj z Uranovsko noto ... kdo bi me šteku. pol pa kul Glede mekurja ti itak govorim iz prve roke , si dobro predstavljam kako je, je bil tut hec na moj račun, že kar neki cajta nazaj, ko boš pa ti prišel na vrsto, bo pa minuta molka Ja, tut moje vodnarske lune, vladar vodnarja je pa uran, marsikdo ne šteka, mal samosvoja bi človek rekel hujš ne more bit kot je blo me prav zanima kaj mi bo prinesel jupiter, ko mi bo šel čez asc saj to bo pa kmalu , še letos, če imam prav v spominu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 november, december neki takega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pol pa kul Glede mekurja ti itak govorim iz prve roke , si dobro predstavljam kako je, je bil tut hec na moj račun, že kar neki cajta nazaj, ko boš pa ti prišel na vrsto, bo pa minuta molka Ja, tut moje vodnarske lune, vladar vodnarja je pa uran, marsikdo ne šteka, mal samosvoja bi človek rekel saj to bo pa kmalu , še letos, če imam prav v spominu a veš, da ne štekam zdaj, kaj hočeš to minuto molka ... jebe me retro Merkur. nč hudga, slej al prej vse skapiram. veš, ful hitro razmišljam, misli mi kar švigajo, tuit ideje nenavadne, prebliski, izvirne, ... sam pol k je v Tehtnici - hočem lepo oblikovat in k je retro - včasih priložnost je že mimo, folk me čaka, a bom kej spravla iz sebe. jaz pa čez 5 minut točno vem, kaj bi morala rečti. ma sej bo, mam zadost optimizma tut - Merkur sekstil Uran in Jupiter .. jebiveter. aja, taka una je pa rada neodvisna in samostojna, poznam jih par ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 a veš, da ne štekam zdaj, kaj hočeš to minuto molka ... jebe me retro Merkur. nč hudga, slej al prej vse skapiram. veš, ful hitro razmišljam, misli mi kar švigajo, tuit ideje nenavadne, prebliski, izvirne, ... sam pol k je v Tehtnici - hočem lepo oblikovat in k je retro - včasih priložnost je že mimo, folk me čaka, a bom kej spravla iz sebe. jaz pa čez 5 minut točno vem, kaj bi morala rečti. ma sej bo, mam zadost optimizma tut - Merkur sekstil Uran in Jupiter .. jebiveter. aja, taka una je pa rada neodvisna in samostojna, poznam jih par ... točno to sem mislil kar si napisala, nisem vedel kako bi začel, pa kaj bi rekel in potem tko izpade, rabimo pač več časa, je pa dejstvo, da ker se mormo bolj trudit, smo na koncu boljši govorniki kot marsikdo ki nima retro merkurja . Ali pa sem imel besede na koncu jezika, pa kar niso šle ven, ker so možgani tolk druzga zraven delal, tko v tem smislu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 heheh, fajn je da me končno vsaj en razume, zakaj sem tok mutava včasih. ja, bomo neki govorniki, pisatelji, ... hehe, ti pa kr na Telekomu? dbest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sam, Janif, a veš da sem prej pomislila, fak ej, jaz mam vrh 3. hiše v Vodnarju - kaj pa če sem sposobna normalno komunicirat le na netu? v RL pa mutava? ma ne ne ne, sej bo. ne ne ne, pa še URANA MAM LEPO ASPEKTIRANEGA Z mERKURJEM IN SPLOH SAME LEPE ASPEKTE Z mERKURJEM. EVO VIŠ, K NITI TIPKAT VEČ NE ZNAM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 heheh, fajn je da me končno vsaj en razume, zakaj sem tok mutava včasih. ja, bomo neki govorniki, pisatelji, ... hehe, ti pa kr na Telekomu? dbest. vsaj mi se mormo med sabo razumet , kakšno knjigo bomo pa že izdal moram mal izkoristit sonce v tretji bajti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 aja, Sonce v 3.? te si pa itak potencial! še eno objavo zate mam tam zgoraj zate. za vsak slučaj povem. k sva oba retro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sam, Janif, a veš da sem prej pomislila, fak ej, jaz mam vrh 3. hiše v Vodnarju - kaj pa če sem sposobna normalno komunicirat le na netu? v RL pa mutava? ma ne ne ne, sej bo. ne ne ne, pa še URANA MAM LEPO ASPEKTIRANEGA Z mERKURJEM IN SPLOH SAME LEPE ASPEKTE Z mERKURJEM. EVO VIŠ, K NITI TIPKAT VEČ NE ZNAM. šibam jst na morje, tako da lepo neguj svojga merkurja čez vikend , se javim drug teden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 šibam jst na morje, tako da lepo neguj svojga merkurja čez vikend , se javim drug teden ja nč, hvala, da si se ukvarju z mano, maksimalno uživaj na morju (jaz bi tudi ), bom negovala Merkurja, pa Urana in Jupitra tut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 B., k bi ga lahko gledala in poslusala 365dni na leto Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 samo za 14 minut sem falil Vse je možno v tej deželi kranjski , jupiter v 6. bajti not bad, kako že lunca enkrat napisala, takim kar ponudijo delo , pa potovanja, potovanja, to je nekaj zate, strelec v 9. bajti, pa pečat v devici, pridna punca torej , ni se bat zate, no brez truda ne bo šlo, je tut severni vozel v 6. bajti, pa nč bat ... To mi deli...potovat se mi ful lušta. Pa sploh je lohk delo zraven vklučeno. Kuuuul! To mi deli. Care. Se prav, bogata bom tud? Pogrešam tud...sej se bom potrudla, da vsak dan manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 svet je najlepši, ko nič in nikogar ne pogrešam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 svet je najlepši, ko nič in nikogar ne pogrešam..... Se čisto strinjam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 pogrešam ElNina, 5rco, in vedno bolj Tigrčka...pa Mantis nikakor ne smem pozabit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.