Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 svet je najlepši, ko nič in nikogar ne pogrešam..... čeprav pogrešam vsake toliko časa mal xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaz pa na forumu pogrešam Bobija, Marso, Cosmo...Astroin še nekaj jih je izginilo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 To mi deli...potovat se mi ful lušta. Pa sploh je lohk delo zraven vklučeno. Kuuuul! To mi deli. Care. Se prav, bogata bom tud? Pogrešam tud...sej se bom potrudla, da vsak dan manj. Danes sem zgleda prav dobro razpoložen, dnar ne bo problem , bik v 2. bajti , nek se vidi razkoš , dobr kiron mal hinavi, postaviti si svojo ceno, no o tem bi tut sam lohk filozofiral, kozorog v 10. bajti, devica v 6. bajti, sama zemlja, tam kjer je treba , pol pa kakšnega mlajšega tipčka, saturn v devici v 7. bajti, tko lunca pravi, merkur vladar device, mlajši moški Pa ker smo glih pri pogrešanih: Tinke še zmer ni nikjer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 faaaak, jaz mam pa vrh 7. v Dvojčkih, Merkurja pa v Tehtnici v 10. hiši in same lepe aspekte. Janif? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 faaaak, jaz mam pa vrh 7. v Dvojčkih, Merkurja pa v Tehtnici v 10. hiši in same lepe aspekte. Janif? in kaj je zdej problem , severni vozel v 7. bajti , aja pa dvojček, merkur, ja nč na kakšnega mlajšga bo treba počakat, zdej so še mal premladi ali pa tudi ne, kakor se vzame , samo da ne bo kakšen nadrejeni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 nadrejeni je lahko, čeprav hočem bit v bistvu sama nadrejena. mam pa raje starejše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pogrešam TVOJO zdravo pamet....a ti ne potegne al kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pogrešam TVOJO zdravo pamet....a ti ne potegne al kaj??? bejbi, ne se obremenjevat vrž v črno luknjo pa je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Michelle, pogrešam te. pa tebe tudi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ne, mi ne Mislm, da sem jo najdla...bomo vidli kasneje. Ja, Michellka je kr od večih pogrešana, po moje. Bejba, drž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ....ko je nesrečno zaljubljen......potem stalno visi na tipkovnici ali bolje rečeno leži.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ugotavljam da tudi Lea-e ni dolgo za videt evo leae . sem prisotna bolj kot zgleda . Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 sem bila na počitnicah, zdaj sem pa spet vseprisotna, samo bolj molčim kot ne. nimam nič pametnega povedat. pa smešnega tudi ne. potlej pa.... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Pogrešam tinol že nekaj časa hodim mimo Most in sem zapazila en črn Clio s tistim sharky plavutkom na strehi. No potem pa danes res mal bolje pogledam ko ena bejba zavija na cesto in not sedi blondinka tinal mogoče??? No, kolko avtekov pa sploh ima tisto plavut gor - preveč naključij... pa še črn je bil Škoda da se ne oglasi več, včasih je bila reden klepetalec Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Že neki časa ni več tinal...spremenila ime. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ....in zdej je........ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Larsy upam, da ne bo huda Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Larsy točno no pa tudi Larsy ni več online kaj dosti ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Pogrešam tinol že nekaj časa hodim mimo Most in sem zapazila en črn Clio s tistim sharky plavutkom na strehi. No potem pa danes res mal bolje pogledam ko ena bejba zavija na cesto in not sedi blondinka tinal mogoče??? No, kolko avtekov pa sploh ima tisto plavut gor - preveč naključij... pa še črn je bil Škoda da se ne oglasi več, včasih je bila reden klepetalec dan! evo mene!5rca: pol pa kr en dan se ustavi, pa pozvon! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Larsy! Lepo te je spet videti, čeprav se kar ne morem navaditi na ta nick. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 o, Larsy , kje si se ti potepala čez poletje, da te ni bilo nič videt? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 o, Larsy , kje si se ti potepala čez poletje, da te ni bilo nič videt? Potepala... hmmm. Dlje kot do Dubrovnika niti nism prišla Sem si pa "rihtala podstrešje" (in my head) In marsikaj razčistila.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Potepala... hmmm. Dlje kot do Dubrovnika niti nism prišla Sem si pa "rihtala podstrešje" (in my head) In marsikaj razčistila.... upam, da imaš sedaj lepo urejeno, toplo, gostoljubno in prijetno sobico na podstrešju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 en me pogreša - čutim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 en me pogreša - čutim a se ti mar kolca...hik, hik...glej, meni tudi...mogoče se pa med sabo pogrešava Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.