Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 en me pogreša - čutim ti si tudi bila med močno pogrešanimi. WB! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pogrešam pogovor z neko osebo... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ... pa ga več ne bo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mene tudi a si ne upa povedat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jst tud nekoga pogrešam...najine pogovore, dotike, smeh...samo kaj češ, če nimaš vpliva na to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 danes začuda ne pogrešam nikogar. hočem biti sama in razmišljati, kako postati bolj odgovorna in razumska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 oja, pa vseeno pogrešam nekoga, eno prijateljico ... lahko mirno zdržim dneve brez da bi se sploh spomnila nanjo ... ampak ko se spomnim, da se že "dolgo" (recimo teden dni) nisva ne slišali ne videli, me kar stisne in jo začnem močno pogrešati ... saj bo kmalu vikend. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ti si tudi bila med močno pogrešanimi. WB! iiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Zdej bi pa res že lohk Tigrčk kej okol pršla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 menda ima tako gužvo na faksu, da je groza Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jančika pogrešam morm spet mal čarat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jest pa pogrešam zlo mojga tevža Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Michelle pa še nekoga... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 cosma, pa silver....pa še kaj bi se jih našlo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jančika pogrešam morm spet mal čarat tale mi je pa nekam sumljiv , dobr ti gre to čaranje ,tolk dobr, da sem ves omamljen popoldne zaspal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 PROSTI cas Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tale mi je pa nekam sumljiv , dobr ti gre to čaranje ,tolk dobr, da sem ves omamljen popoldne zaspal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 jst pa dans eno pridno škorpijo pogrešam , ja nč delatbo treba , ampak sonček sem pa že pričaral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pogrešam tapravo poletje Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pogrešam škorpijončka...............in pa levčka oba po malem najbolj pa svoje zadovoljstvo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pogrešam počitek in sprostitev......Pa mal časa, ki bi ga posvetil samo sebi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jst pa dans eno pridno škorpijo pogrešam , ja nč delatbo treba , ampak sonček sem pa že pričaral upam, da nam več dolg pogrešala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 upam, da nam več dolg pogrešala danes sem se pa tolk trudil , mal so me hotli zjebat ,pa se nisem dal, sem kar peške usekal , sam sem en večjiovinek naredu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 da se nauva kje zaletela k tok pešačva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 da se nauva kje zaletela k tok pešačva če se bova brez policaja zmenla , pol se lohk Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.