aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 sej da me ti pogrešaš je važn da ti mene opaziš ok ok sej tim dala mir. pogreši kogar ti paša, se nam več silila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 pogrešam eno packo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 pogrešal sem Izraz, samo napisal nisem hvala bogu se je danes malo oglasila, čeprav z bolj žalostno vsebino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Pogrešam pogovore sredi noči, najine sprehode in poljube v dežju in vonj sandalovine na svoji blazini... In čeprav je nikoli več ne bom videla, je vedno z mano, ko zaprem oči in jo prosim za pomoč... In to je več, kot bi si sploh lahko želela, ni res? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Škorpija...........kkje si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Škorpija...........kkje si tuki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 pogrešam eno packo.. katero pa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 tuki LEVČEK......KJE SI :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Klarus ma neki zjeban računalnik v službi... doma ga pa nima... tko da ji moram po telefonu težit a s Klarus se gresta po telefonu lnf? to je pa nekaj novega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Heh, LNF po tulifonu pozdravčke Klarus pa nej čimprej urihta čarunalnik Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Uf, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Michelle, my belle,these are words that go together well Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Pogrešam ALF-a. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Michelle, my belle,these are words that go together well Jaz pa en email Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jaz pa en email Ko bi ti vedla, kolk sm jst L.E.N.A zadnje dni se moji pohodi sestavljajo samo od računalnika do kavča http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g030.gif nazaj do računalnika in če že v službi ne težijo da morm kej narest nazaj do kavča al pa postle ajde vmes grem še na kak http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n010.gif ampak pes bolj mene sprehaja kot jst njega ne pa kakcev se mi tut ne da pobirat, priznam - bad bad me U ja pa v soboto sem cel dopoldne luzala po trgovinah, clo ene hlače za podelitev našla, mami me je prepričala da vzamem une 3/4 ki se zdej nosijo ma ja sej ne vem zakaj sem se pustila prepričat... sem imela že tko fajn krilo ogledano pa pasalo mi je, mah Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ce me slucaaaaaaajno gdo pugresa, me lohk tukile dubi, klikn: BINGA-BONGA.forumfree.net Gor na Tag Boardu (kot en chat na vrhu) lohk pustite puzdraucke, tut ce niste registreran! Ziujo, se uproscam, mam deu! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 A kdo ve kje je DAISY?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 <3* ma jz use pogrešam ćeprow nobenga ne poznam;) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Men pa manjka Devica velikokrat Mi je bila res v redu.Pa mushi Pa Bobi bi mogu več tuki pisat, se izživljat Pa triple Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ...tipa... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 pismo, zdej pa spet enga pogrešam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Men pa manjka Devica velikokrat Mi je bila res v redu.devica se je morala na novo registrirat, se mi zdi, po tistem *vdoru*, in zdaj ima drug nick, samo se ne spomnim katerega že . Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Pogrešam aakhuta. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Jaz tud Pa bigma, borisma, ribcoKatjo, umetnico, sanjalico, metuljčice so tud zginle......S.Vilo......kr neki njih, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.