Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Garant mene. Ja, kako si vedel! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Verjetn k nisn sam seksy, sn tud brihtn.... Še men je smešn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Verjetn k nisn sam seksy, sn tud brihtn.... Še men je smešn Kaj? Da si brihten, da si sexy ali oboje? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ...no zate ziher sam prvo drži, lajtunga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ...no zate ziher sam prvo drži, lajtunga Samo brihtna? Hm, zdaj si me pa užalil...sem mislila, da sem ti tudi všeč? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 No, saj za ponucat si, pa za to tud brihtna ne rabš bit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 No, saj za ponucat si, pa za to tud brihtna ne rabš bit..... Ma nemoj! Hvala enako! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Avša! Pa nehi zdej.....big brater vočing ju Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Avša! Pa nehi zdej.....big brater vočing ju Big bruder leži v pojstli in se kuha, nima časa mene vočat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ko mačaka ni doma ksantipe plešejo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ko mačaka ni doma ksantipe plešejo..... Aha, so to lastne izkušnje? Ko muce ni doma, Micki pleše! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ko muce ni doma Mick čveka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ko muce ni doma Mick čveka.... Čveka, čveka srce ropota! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pogrešam spanec Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pogrešam spanec Nočko Noč! in en french Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 in en french in en frendli, si mislla, ne Ajd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 pogrešam Engl Bengl, pa Tigrčka, pa Tanči pa fitness Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 morje...... tauhanje..... pa zadrego v katero me sprav lahko samo en osebek...... pa tud lih ta osebek Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 morje...... tauhanje.....jaz tud! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Pika, kje si? Upam, da si fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 jaz tud! kukica ti tauhas? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 kukica ti tauhas?Ma ja, izpit sem naredila (šele prvo zvezdico po CMASu) in smo pol še parkrat šli tauhat, ker imajo moj fant in frendi vsi narejene tri zvezdice. So me peljali veliko globje, kot bi smeli. Zdaj pa nič. Smo imeli še nekako zrihtan, da smo lahko sami tauhal prek hrvaškega kluba, še po tem, ko se je spremenil zakon. Zdaj se pa še bolj zaostril, pa itak noben več nič ne organizira ... Lepo je dol. Želim iti še kdaj. Aja, šele zdele sem dojela - a se ti sploh s flašami potapljaš al na dah? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 nene s flasam se jest potapljam jap zakon tole...... sam luksuzen sport je Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 To pa to...luksuzen. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ma js pa pogrešam tisto poletno sproščenost..nevezanost na nič..neobremenjenost na nič. hm.. zakaj pa ne..če bom le koga zbrcal iz bajte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.