Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 pogrešam glasbo.......nežno glasbo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Jst pa pogrešam ljubezen zaljubljenost - danes zvečer ko sem se sprehodila čez mesto sem prav zavohala tisti THE občutek v zraku, ko se z nekom sprehajaš v zimskem večeru, se objemaš in poljubljaš, meglica ki se vleče od vogala do vogala, polno nekih "mini" lučk bodisi iz oken ali od mestnih okraskov... vse je tko lepo in čeprav je mrzlo, si zadekan v plašč in šal in cela narava okoli spi, ti je še vedno tko toplo pri srčku, pogrešam tisti občutek sreče in tisto upanje, da boš do pomladi v "varnem" domu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 aha.. js bi tud takele neumnosti uganjal dele.. kakšna pomlad..jesen je tista..ta prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 A pol predlagaš da se sprehodiva enkrat čez Ljubljano v jeseni, objeta v večerni meglici Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ma js pa pogrešam tisto poletno sproščenost..nevezanost na nič..neobremenjenost na nič. hm.. zakaj pa ne..če bom le koga zbrcal iz bajte.to to, brezdelje, posedanje in poležavanja, dobra hrana in mjuza ... vročina! Jst pa pogrešam ljubezen zaljubljenost - danes zvečer ko sem se sprehodila čez mesto sem prav zavohala tisti THE občutek v zraku, ko se z nekom sprehajaš v zimskem večeru, se objemaš in poljubljaš, meglica ki se vleče od vogala do vogala, polno nekih "mini" lučk bodisi iz oken ali od mestnih okraskov... vse je tko lepo in čeprav je mrzlo, si zadekan v plašč in šal in cela narava okoli spi, ti je še vedno tko toplo pri srčku, pogrešam tisti občutek sreče in tisto upanje, da boš do pomladi v "varnem" domu jaz pa ne. ker sem sama sebi trenutno dovolj. in ne rabim nikogar, da spet mede in onemogoča. ja, je pa res, ko greš tako čez Tivoli, pa gledaš parčke ... no ja ... ravno TO sem mela v mislih prejšnjo nedeljo, kako fajn mi je, saj mi nič ne manjka, nakar zagledam en očitno sveže zaljubljen parček na klopci ... pa pridem bliže in ko sem videla kako jo je zagrabil za lase in je naredila čuden fris, me je minilo ... eh, pozimi zaljubiti se je brezveze. kako do spomladi na varnem? a ni ravno spomladi biti na frišno zaljubljen najlepše? vsaj meni no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ma meni je pozimi en poseben čar sej pravim, za tiskat se pa smoochat pa achu pa z rdečo surlo okol hodit pa da te lahko nekdo pogreje jebeš pomlad, na pomlad mam najraj meditiranje v stilu "one man band", narava se prebuja in vse kar se je zdel tkooo turobno, vse se na novo rodi, tut jst Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 A pol predlagaš da se sprehodiva enkrat čez Ljubljano v jeseni, objeta v večerni meglici ah..bova rajši objeta v mojem temnem plašču - ala tivoli to to, brezdelje, posedanje in poležavanja, dobra hrana in mjuza ... vročina!jaz pa ne. ker sem sama sebi trenutno dovolj. in ne rabim nikogar, da spet mede in onemogoča. ja, je pa res, ko greš tako čez Tivoli, pa gledaš parčke ... no ja ... ravno TO sem mela v mislih prejšnjo nedeljo, kako fajn mi je, saj mi nič ne manjka, nakar zagledam en očitno sveže zaljubljen parček na klopci ... pa pridem bliže in ko sem videla kako jo je zagrabil za lase in je naredila čuden fris, me je minilo ... eh, pozimi zaljubiti se je brezveze. kako do spomladi na varnem? a ni ravno spomladi biti na frišno zaljubljen najlepše? vsaj meni no. uf..js sem pa ne morem odločit..enkrat res pogrešam poletje čez 5 minut me pa že čist jesen prevzame. bi se kr fajn blo zaljubit. spomladi..kaj pa vem. men pa ne potegne..se še nisem spomladi zaljubu.spomladi se začne življenje, žurka..brezdelje..nekak..pa ne izklučujem tega. sam ni se mi pač še zgodil.jeseni me pa prov prime, da bi mel kakšno nežno bejbiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ah..bova rajši objeta v mojem temnem plašču - ala tivoli uf..js sem pa ne morem odločit..enkrat res pogrešam poletje čez 5 minut me pa že čist jesen prevzame. bi se kr fajn blo zaljubit. spomladi..kaj pa vem. men pa ne potegne..se še nisem spomladi zaljubu.spomladi se začne življenje, žurka..brezdelje..nekak..pa ne izklučujem tega. sam ni se mi pač še zgodil.jeseni me pa prov prime, da bi mel kakšno nežno bejbiko. ah! Jst pa že ne mogoče bi pa mačona... nežna bejbika Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 jaz nežna? no ja ... prask prask grrr grrr ne drži ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 PIKI, nooo... a ne viš da jih skrbi zate (jst vem da je s tabo OK, sam kozjih molitvic si potrebna )Jaz pripeljem kozo, ti moliš. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pika ... Še polhn kufr me boš mela, obljubim. Jst tud ene par ljudi...Klarus, Todi, Valkiro (ne vem, zakaj tvoje ime najprej vedno napišem kot VLakira , pa Amisko..ma, cel kup babnc tuki gor....mogle bi se enkrat dobit pred NL, pa ornk začvekat pa pošimfat tud mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Nikogar ne pogrešam. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ... matr si fajn... čist samozadosten ... mela sem ta svoj cajt, zdej pa kar neki/nekoga rabim Ma lih samozadosten nisem. Gre za to, da so vsi ljude, ki jih potrebujem, že ob meni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 jaz pa Mantis pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Še vedno AAKHUTA... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Še vedno AAKHUTA... enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Nikogar ne pogrešam. JAZ tudi ne Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 jaz tud enga ja. hm..enga..vse sorte pogrešam. pa se za otroke zmer najde kakšna nova igrača. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Druidko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 POGREŠAM vse v zvezi s teboj ............. http://www.websmileys.com/sm/love/1112.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Druidko spet tukaj pogrešam.. vse. nekoga. nekaj. in hkrati nič Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 pogrešam poletje morje, sonce,plaže,... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Aakhuta, Onixa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 coccinelle.............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Onixa. Saj sem tukaj, ampak nimam nič za povedat (napisat) pa samo berem Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.