lia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 A ti ga posodim? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 A ti ga posodim?A baterije delajo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 jset pa ga ne pogrešam, pa se delam,da ga ne pogrešam, a ni to dobr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 A ti ga posodim?A baterije delajo? NE, SO ZNUCANE.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 oh kok ste face.jz pa sam še do jutr pogrešam. potem pa prileti. jupi! za tri tedne bom dobra pol pa spet gre. no te tri tedne je treba uživat.poljubček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Hi hi hi, si me spomnila na Stevardese pristajajo frrrrrrrrrrrr frrrrrrrrrrrrrrr Jaz pa še vedno Nataly pogrešam, pa majčkeno Amis, pa Zlomkca.... Sej vem no Marsa , dopusti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Pogresam Micka! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 sem vedla že prej Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 sem vedla že prej A to je blo men namenjen? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Jp, da mi je jasno da Micka pogrešaš da sta imela full zabavnih dvogovorov in si pogrešanje tudi napovedala še preden je izginil saj se bo vrnil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ups Priznam, kriva! Sej naj uziva...sej si zasluz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ja morm rečt da jz tud mickenega pogrešam! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 aakhut že dolg ni nč napisu pa nataly.. pa pokowca tud pogrešam, čeprav je enabudala tu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 JAP, JAZ TUDI AAKHUTA POGREŠAM, PA MICKA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Juhu! ne bom več dolg pogrešala! Ob devetih ma avionček in upam, da se pol po službi lahko vidiva!!! Še mičken bom pogrešala. MIckeni dej prid hitr z dopusta.... tle si pogrešan.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 On se ma po moje prou dobr brez nas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 verjamem ja. blagor njemu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 men pa zdele čist sede, da ni nobenga okol mene..ljudje znajo bit včasih tečni in skos hočejo nekaj od tebe...edino kar se mi da zdele prenašat je moj goldfish Herkules Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 joooooj, kok bom jaz mojo svinjico pogrešala , ko bo na dopustu. Me tako razvaja s čajčki in čokoladicami... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 men pa zdele čist sede, da ni nobenga okol mene..ljudje znajo bit včasih tečni in skos hočejo nekaj od tebe...haha, ful dobro, in - iskreno!jaz tudi veckrat takole cutim. Prejle ko sem caj dajala v vodo ki je zavrela, sem se spomnila na nataly spet.Upam da je vse kul, Nat, in da uzivas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Jaz vas pa že pogrešam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ooo pujsika, daj kak lap top "ubodi" bi rekla Marsa... Saj bomo v mislih skozi s tabo, tele tvoje iskrice v postih sotud men kr k prirasle Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 JEEEEEEE ŠLAAAAAAAAAAAAAAA, JO ŽE POGREŠAMMMMMMMMMMMMM Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 zaza ma naj se ma fino...jaz ne pogresam tako divje nikogar, moram priznat...ampak je pa res, da bigma pa aakhuta ze dolgo ni bilo...saj ne da si bi onadva imela kaj povedati, ampak meni sta fajn! kje so vodnarji? v vodi?pa mick je zgleda nekam sel, pa cosma, itak...poletje...uzivajte! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.