Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Saj sem tukaj, ampak nimam nič za povedat (napisat) pa samo berem ooo, živjo, pa adijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Stran se pa še ne nameravam spokat upam da boš v novem domovanju imela možnost priklopa na net, ker bi pogrešal tvoje pisanje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 saj nisem mislila tako ... uživaj v svojem miru ... net bo ... hvala. enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Pogrešam spanje Ne pogrešam pa več ene Sco WB Aiwek Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 aiwek is back...... ....super...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 aaaaaaaaaaaa hahahahaha jp uletjela.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 caw a če koga pogrešam ja včasih sebe pogrešam pa pridejo trenutki ko se ne najdem haha Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 če rabš pomoč kr povej... sebe najdt je najpomembnejš.... pol pa nprej če je treba... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 aakhuta...še vedno... Vprašanje za mačono: Kje se potika ta naš aakhutek??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 gobice nabira ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 gobice nabira ... lol Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 gobice nabira ... Pa računalnik ima na servisu baje bo v ponedeljek spet prisoten Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Osnovno šolo, lepe čase, ko se nič nisem rabil učit Pa, ko sem se lahko odločal na katero šolo bom lahko šel, in čase ko so me stašri v vsem podpirali Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Pa računalnik ima na servisu baje bo v ponedeljek spet prisotenprebrala v Dnevniku, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 če rabš pomoč kr povej... sebe najdt je najpomembnejš.... pol pa nprej če je treba... CAW AIWA BOM DRUGIČ TEBE ZA POMOČ PROSU OK Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 coccinelle.............. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 kje je pa PUJSA Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jst pa Free-ja; je včas biu večkrta tuki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 nekoga/nekaj pogrešam...... pa, Michelle, kje si Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Bruderja Pozdravi se! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Mystico. Upam, da si ok, bejbi, pa da si zdrava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jaz tud. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 In ne, nisem ok, ampak brezveze o tem ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Še sem tu, le pišem ne več. In ne, nisem ok, ampak brezveze o tem ...Če rabiš kaj, veš, kje sem dosegljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hvala. Ampak ne, nočem več nikomur težit. Dej, ne seri s takimi...zakaj pa so pol prjatli, če ne zato, da jim lohk poveš, kaj te teži. Ne enači se s sodelavko..nisi ona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.