5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Pogrešam eno "tečnobico" ki ta trenutek uživa nekje za mejo na snegecu pegecu kok se majo eni luštn! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 pogrešam te mali Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 P U J S A ! ! ! zlomk.....smrc....smrc.....smrcna....pa she 777 -ou...smrc.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pikico. le kam se je skrila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Cashy! Samo povem, da mi manjkaš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pikico. le kam se je skrila? jaz tudi pogrešam Pikico Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 jst pa pogrešam ta boljše embalirane in besedno in slikovno našpičene pogrešam redno zalogo friških fotk in iskrivih domislic BorisM Krokodila Sokratesa Onixa Tomaža Pikota Nosoroga Cashya Bobnarja Sebastjana ....ups same dečke naštevam ker je jutri Valentinovo, radi se imejte, pa kjerkoli že ste Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 manjka njena energija tu gor, aneda?jst jo tudi pogrešam aha, tudi meni manjka pikica in njena energija Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ok, kje je Pika? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Lia Mi zadnje čase ni glih do pisanja mi pobere (skoraj) ves čas (in energijo )Še žurat sem nehal Ampak sem (začuden in presenečen) vesel in zadovoljen, lajf je lep srce pa razigrano Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 onix...eden boljših razlogov za izostanek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 petrco oz. ChariotpikicoMichellemačono Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 mačono ja, jaz tudi pogrešam mačono tako kot ona zna bit. pa tebe Druidka in 5rco. Cashy je pa OK, samo nima računalnika trenutno oz neta. pa pravi, da ne pogreša preveč foruma, oz. ni več odvisen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Lia Mi zadnje čase ni glih do pisanja mi pobere (skoraj) ves čas (in energijo )Še žurat sem nehal Ampak sem (začuden in presenečen) vesel in zadovoljen, lajf je lep srce pa razigrano naddobr, kulminiraš uživaj v čudežih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Pogrešam nekoga, sam se še nisem odločil koga. http://www.kobajagrande.com/gfx/smile/ujee2.gif Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Pofočk Lunatki zgleda me je zajelo tisto "spalno" obdobje glede foruma, ki se pojavi na vsake toliko --- druge "skrbi" pač, se bom kmal spet nazaj ufurala pomoje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 "My god, you're beautiful", he cried as he kissed me, and the stars spun around us as we danced on the grass covered hill, two human bodies joined in one ethereal soul. We held eachother close, "Hold me forever", I wanted to say, but the words escaped me. "I love you now, and I always will", is what I wanted to tell him, but my lips remained tightly sealed. Although these were words we could only feel, they were yearning and bursting and I wanted to shout them out loud. Sadly enough, the time had come, and I felt myself slowly slipping out of his embrace. My body moving away from the one I loved so dearly. But before I turned completey away, he screamed: "I love you". With unprescedented ease and calculated movement, I spun around slowly, to face him and respond. My head tilted to one side, and I cracked a crooked smile, took a deep breath and finally whispered, "I know. Now, goodbye." Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Mejčkn te pa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Michelle Enako Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a se nas je Kabalist naveličal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Sem tukaj pikice moje Sem imela zaposlen vikend, od srede pa nisem bila na internetu, ker sem bila skoz z Jaz pa pogrešam cashyja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Malo sem pogrešal forum zdej ta mesec, ehja pa vse seksi lunatke in lunatike z dobrim humorjem ahja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 alora prideš več ksno sam da si nazaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mačono Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 no... saj je tu... samo meni se zdi da bolj poredko kot vcasih... ampak nevem... Marso... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.