Guest mačona 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mačono look who´s back. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Uhh,mene pa nobedn ne pogresa...Me ni bilo leto in pol Da se mal poduvam Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Uhh,mene pa nobedn ne pogresa...Me ni bilo leto in pol Da se mal poduvam ma kdo te bo pogrešal, k maš unga pajka v ikonci...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Zdaj me pa res že skrbi za Lisbono.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 mushi ni nic (al sem pa jaz premalo, da bi opazila). majicaaaaaaaaaaaaaa.... kaj pa vem.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Uhh,mene pa nobedn ne pogresa...Me ni bilo leto in pol Da se mal poduvam O Maestro,mal te pa pogrešamo . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Enega thank God it's (already) Thursday Ah ja --- pa danes sem ugotovila kaj še pogrešam sem imela mal pomoči ker drugače mi reeeeees še neki časa nebi potegnilo Dave --- again Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Pogrešam LNF, upam da bom kmal najdu čas pa pridem nazaj spet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pogrešam te...jebiga...pogrešam tvojo pošto in svoj smeh na obrazu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Silverja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Še sploh nisi odšel pa te že pogrešam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ... mislim, da bom kmalu lahko pogrešala mojega psa. Upam, da se ne bo to zgodilo Pogrešam čas, ko so imeli moji člani družine manj denarja in zato toliko več časa za družino in veselje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 mhm ... pogrešam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Prisežem, da pogrešam Pujso. Upam, da je vse ok s to našo deklino.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jst tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Pogrešam dinamiko pogrešam sonček in pogrešam eno tečnobo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mačona je nekam izginila. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 mačona je tu nekje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Nekoga bom vzela ven iz te teme začasno, sem se imela lepo danes kot zmeraj v tvoji družbi Sem pa zabičala tej osebi tudi to, da naj se čimprej kaj redno začne spet pojavljat na forumu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 ja, lej jo . sem se že zdavnaj spraševala, kje si? no, pa kje je valkirapa kukicapa marso tudi konekoncev pogrešam, čeprav se občasno kaj oglasipa cashypa....hm Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jst pa Piko Pikico in njene komentarje, pa koga bo na gobec tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Kje je pa Kokica? A je spremenila nick al kako? Čisto nič več je ni! Ta naša superwoman Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Mogoče pridem nazaj, ko bom boljše volje. Trenutno ta forum ne more imeti ničesar od mene in jaz ne od njega. Imejte se radi, bodite v cvetju in naj vam bo lepo. glavn, de redno beresh kolk te pogreshamo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Jst pa Piko Pikico in njene komentarje, pa koga bo na gobec tut jst tud...pa Pujsi imam tolk stvari za povedat, bemu dečva nooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 glavn, de redno beresh kolk te pogreshamo.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.