Skoči na vsebino

Pogrešani

Pujsita

Recommended Posts

Tanjo xsrcx javi se!

Aja --- pa ne mislim Tanči x;)x Tanči sem prav pogrešala nekaj časa in zadnjič ko sem jo že mislila vpisat med "Pogrešane" sem videla da je na forumu vlogirana x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ...

:vragec:

POKOWC??????

xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pogrešam eno pikasto ljubljansko žabo... x:Dx :sori: x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

A misliš s patrickolenc-em :inocent: :shsh: da ne bom preveč naglas rekla pa se bo kar pojavil od nekje haha x:Dx

Pogrešam mantis.... :inocent:

Mantis tut jst xrainbowx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

jst tud NEKOGA NEKJE V NEKI DIMENZIJI :o|o:

mimogrede, če ima kdo kontakt s Pujso, oz. pujsa če bereš tole- pustila sem službo, delam že nekje drugje, vem da bi bila ti te informacije zelo vesela...

PA POGREŠAM TE SMOTKA

jaz tudi nekoga pogrešam... x:Ix

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Kje pa je Pika Pikica!!!! :O:

Sandi, a ne?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...