neny 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 jest pa še zmeri nekoga pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Tanjo javi se! Aja --- pa ne mislim Tanči Tanči sem prav pogrešala nekaj časa in zadnjič ko sem jo že mislila vpisat med "Pogrešane" sem videla da je na forumu vlogirana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ksantipo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ... POKOWC?????? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Uh, ti hudobija jedna Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Uh, ti hudobija jedna I still Love you... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pogrešam mantis.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 I feel Slovenia ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 I feel Slovenia ... you doo???.....IA, IA, IA..... alomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Pogrešam eno pikasto ljubljansko žabo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Mah jst tud enga posgrešam, k še ni pršou sploh ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 VOLK K.L.bemu....de ga niso deportiral.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ...A misliš s patrickolenc-em da ne bom preveč naglas rekla pa se bo kar pojavil od nekje haha Pogrešam mantis.... Mantis tut jst Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 nols Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 nols Jaz pa tebe in najine pogovorčke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 na cajte res pogrešam pa nism čist sigurna ... al nekoga ... al pa samo nekaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 jst tud NEKOGA NEKJE V NEKI DIMENZIJI mimogrede, če ima kdo kontakt s Pujso, oz. pujsa če bereš tole- pustila sem službo, delam že nekje drugje, vem da bi bila ti te informacije zelo vesela...PA POGREŠAM TE SMOTKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 kje pa je cashy...? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 jaz tudi nekoga pogrešam... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Kje je pa kej Todika? Neki manjka tle po forumu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Kje pa je Pika Pikica!!!! Kaj je pa z onim malim psihičem, ki nam je celo grozil en čas po forumu? A so ga vendarle v kakšno ustanovo strpali? Nič se več ne javi, pa tudi nič novih tem o psihičnih motnjah ni ... Sandi, a ne? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Kje pa je Kabalist? Kabi, napiš kej! Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Todika Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.