aakhut 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 a veš da jo jst tud pogrešam.. upam, da je dečva ok predvidevam, de si s tole "dechvo" mislna na tamalo....k astra ni lih dechva.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 hudiček, se bi rad kregal zame je dečva in pol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 zame je dečva in pol 3 (tri) dechve pa 1//2 (pol)....zhive tezhe.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Zadremuckala sem na sedežni...in sanjala o Lunatički Astri..., pa me prešine, moram pogledat na forum, kaj se kaj dogaja z njo...in glej ga čudo tudi sam mister Aakhut jo pogreša.... Astra; kjerkoli si - bodi fajn in... kaj si iskala v mojih sanjah ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Pa res kr neki lunatikov manjka...astra, cosma se mal oglas, mane ni, todi je bl pr koncu , kukica tud štrajka...kaj je zdej, babnce...mal se pofočkite, no. Pa pogrešam tud, ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 kje pa je 5rca? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 tut mene to zanima mogoče je pa na daljšem dopustu Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Jaz pa dve lunatki pogresam Za eno sem izvedel da je ze prisla iz Prage Ena je pa pogresana v Grciji upam da je vse OK in da gre po nacrtih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 hvala na pitanju vredi sn, sam mal usrana od prahu in belih prašnatih cest....bi se reklo rahlo zanemarjena čalavjek kak drek, a galjoške kak nove.....prevod: človek ko drek, a čevlji ko novi..... reče ruski znanstvenik ko flikne skoz okno človeka z novimi čevlji, da stestira nanoviji material za čevlje.... Zakaj ni Lie tak dolgo upam da je vse nč upat...vse gre narobe, še tisto kar ne gre , gre pa sploh narobe.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 nč upat...vse gre narobe, še tisto kar ne gre , gre pa sploh narobe....ne seri s takimi da te nom pojedu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Včasih te pogrešam. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 mantis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 bemu.....zdele sm se spomnu VOLK.K.L.je meu fletne izjave....pa znal vas je jebat v glavo pa ZIROSIta tut ni biu lih od muh zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Pogrešam prijatelja in sama sem kriva za to, ker sem se odločila, da bom dan preživela za računalnikom. Pa sem res odvisnica Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 MichelleSej sem tle baba Pogrešala druidko, ampak zdaj ko se je javila s poročilom, sem zadovoljna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 kje je pa aiwaa ni bila ena blond aiwa?mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 tebe, ki si itak zmeraj tu, v meni, vidim te, čutim te, vidiš me, čutiš me, eno sva ... v objemu ... včeraj, danes, jutri ... zdaj in tukaj. torej te sploh ne pogrešam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 5rce že dolg ni blo nč videt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 druidka se je javila nekaj dni nazaj. srečno zaljubljena z morja in toplic. JAaaaaa, ful sem je vesela! Kar me spomni, da ji moram še odpisat! Meni je bila pa mushi vedno u iber kul. Škoda, da je ni tolk tle več. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Pujsaaaa, zamerim, Tami bi rekla do Sonca in nazaj... porkaduš, javi sesej če dobro premislim, ni treba... sam srečna bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 bemu ja.....pujsa!!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 5rce že dolg ni blo nč videt Sem jo srečal prejšnji teden, na pasjem sprehodu. Je OK, samo za net si časa ne vzame Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 prijatelja Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Tudi jaz mal ja , pa če me on ne....kaj se češ sekirat Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 mamo ZasavkoamiskocosmoAstrota zrelejše bejbe, k mi vsake tok cajat mal glavo operejo, pa postavjo na realna tla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.