Zasavka 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 mamo ZasavkoamiskocosmoAstrota zrelejše bejbe, k mi vsake tok cajat mal glavo operejo, pa postavjo na realna tla. mama tuki Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 mama tuki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 mamo ZasavkoamiskocosmoAstrota zrelejše bejbe, k mi vsake tok cajat mal glavo operejo, pa postavjo na realna tla. če smem prašat....kuko pa se mer zrelost? pa kje pa kakšne pa so realna tla?ne zezam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 leo ... čeprav ji res privoščim dopust in upam, da uživa. in ja, našega glavnega ircarja jankota (ja, slovenščina mi dela probleme ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 PM, kje je Ksantipa, en modno-erotični nasvet rabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Nimbusa in njegovo filozofijo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Klarus....Jeti in Merlina6...čist predolgo so že na morju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Nordika... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 aiwa zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 kam pa se je Traktor odpeljal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 nobenga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 cashy ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Onixa pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Mačona Tole pa že na X-files meji da se jaz znajdem v tej temi Sicer nič ne pišem ampak berem pa Ni mi do stokanja in pritoževanja :xx!: kaj drugega se mi pa niti ne dogaja (oziroma se mi, ampak bi se stalno (in osladno) ponavljal - , , , , ...) Grem se še v Dnevnik pofočkat, potem pa delat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 aiwa zlomk....tralalaJa poklič jo kej a ne Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Mačona Tole pa že na X-files meji da se jaz znajdem v tej temi Sicer nič ne pišem ampak berem pa Ni mi do stokanja in pritoževanja :xx!: kaj drugega se mi pa niti ne dogaja (oziroma se mi, ampak bi se stalno (in osladno) ponavljal - , , , , ...) Grem se še v Dnevnik pofočkat, potem pa delatlahko bi vsaj na SMS odgovoril. aaaaaah, naj se ti še naprej dogaja ... meni pa prejšnji teden malo dolgcajt blo sami, pa sem mislila, če si kje tam, da bi šla na kak sprehod. pa drugič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 lahko bi vsaj na SMS odgovoril. Kronično prazen račun na obeh številkah Ko sem pa do doma prišel, da bi poslal zastonjskega, mi je že uletela in so bile druge zadeve na sporedu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Tisti, ki ste me pogrešal: nov job, nov life, leteča sem non stop, dobesedno Uživam Fajn se mejte! Bay! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Astra ??El Nino ??tinka ??contesa ??Seal ??Pomlad ?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 astra je bila ravno zadnjič, se mi zdi.elnino nima še interneta...contesa se tudi prikaže vsake toliko Za ostale pa ne vem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Tinka je večkat prijavljena... Astra pa naj bi bila nekje na potovanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 hmmmm....kje se pa mick-rob potika? x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Sealjaćino, najbolje oblečeni tip na forumu (hozntregeri in hlače na korenček) nas spet ne mara za en čas, ker smo ga razkurili. čez eno leto pride nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.