borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jaz ne bom nič pisal za pogrešane med dopustom, v jeseni se bodo itak vrnili, če ne pa na zimo, ko bodo daljši popoldnevi in večeri za PC(prej bo tema!), uživajte pogrešani ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jaz pa pogrešam moja dva otroka ...full :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 jaz pogrešam Sebe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 pogrešam svojo pamet (: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 g.Opij, vse ob času Pamet rata kislca tut, pa jo je treba sprot obnavljat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 no pol pa pogrešam kislco obnovo moje pameti ............... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Pravzaprav nikogar Mi dogaja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 pujsko bomo pogrešal zdej 14 dni... upam, da jo bo pot kaj zanesla mimo mojih vrat... in to seveda s cyberčkom in trudijom! majo da vsi pridejo!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja Tamala Aiwa se bomo oglasil Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 joj kera luskana fotka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kulj! ich bin happy!!!ja mami je pa kr domov prletela. no sej jutr gre. ma nej še očima sabo vzame ker samo zgago dela... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ja jo bomo mi odpelal nazaj na morje. Brez skrbi Aiwa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 o lepo, da vidim Mihelo po dolgem času spet tu žal smo nekako neusklajeni dopustniško in bomo mogli v septembru bolj nadoknadit naše astročveke Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 gudy!sem že vesela! neki je bla vsa nataknjena k me je klicala. ja sm pečico pozabla ugasnt! ups ja no sej sm mislna da je ugasnjena se pravi da je mogla bi t na minimumu. sej drugač bi se zjutri v savni zbudila. no ja. sam da gre jutr nazaj. še un nej gre, da mi ne bo ponoč spet kakšne čudne zganjal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Trudi, dobrodošel a bi mene tud odpeljali s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 jp misl mal z glavo ne sam z...mamo pa plac sam za mamico, k gremo vsi z Cybrčkom in JanjoK, torej tko pač je no sej se vidmo tamala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 trudi, malce sem se pohecala, uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 jah pa kaj čem mislt. včasih dam mal mozak na off.no dons boste šli lepo vsi na morje jz pa delat... delat... delat...no pa sej mi je tud v službi fino.in ko bom šla jz na dopust bojo že vsi z dopusta prišli in bo še tok bl fino. pa itak bom uživla 100/h tko, da se splača še mal počakat.pogrešala vas bom! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ...Montka.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 SVINJICO ITAKK Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ja Janjo pogrešam.. Pa upam da se fajn ma! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ziher se ma fino. trnutno je na morju z cyberčkom in trudijom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Danes ne pogrešam nobenga..... noo, zaenkrat, dan je še dolg... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ...prav imaš, saj ga je še več kot 1/2 ostalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.