borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mick, potem pa izkoristi ta kompliment Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jz pa mojo pikico pogrešam.... no upam, da jo bom dons kej vidla in se bom stisnila k njej. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 bemu....me dolg ni bloampak.....NARTABL sm pa pogreshu SVINJSKO CMOKANJE PUJSE ergo:666 X 30 -ou na svinjski rilc(hek).......tralala....cmok...cmok....cmok Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ... svinjica trenutno absosmrkno uživa nekje, pa enga od mene za tačas, da se vidva svinsjko nacmokata WB aakhut Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 yeah se te nism upu cmoknt bom pa zdele666x popravu tole.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 bemu....me dolg ni bloampak.....NARTABL sm pa pogreshu SVINJSKO CMOKANJE PUJSE ergo:666 X 30 -ou na svinjski rilc(hek).......tralala....cmok...cmok....cmok jaz sem tudi tvoje pošiljke na rilc pogrešala, pa tvoj humoooooor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 pogrešam mojo drago ženo. Je šla za dva dni na morje ampak bo danes že doma. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TAKOLE, JAZ SEM SE ODLOČILA, DA V SLUŽBI NE BOM VEČ TAKOLE ČETALA PO FOROMU, KER MOJ LUBI, NE VE ZA -TO , SAJ NIMA NIČ KAJ PREVEČ DOBRO MNENJE O TEM :xx!: ...PA ZDAJ MAL PREVEČ SODELAVCEV VE ZA TO IN SE BOJIM, DA BI MU KDO KAJ OMENIL...JAZ SE PA NE MISLIM KREGAT Z NJIM.... KO BO MOŽNOST, VAS PRIDEM MAL PREČAKERAT SEM GOR IN MAL POZDRAVIT....VSI STE MI FUUUL FACE , PA PRAV POGREŠALA VAS BOM... PA-PA PA ENEGA VELIKEGA CMOKCA VSEM... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 brez besed Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ŽAŽA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Don't go!!!! Zarad tega, ker tipu ni vsec?!?!? Ti si pa rada kle..no comment! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TAKOLE, JAZ SEM SE ODLOČILA, DA V SLUŽBI NE BOM VEČ TAKOLE ČETALA PO FOROMU,Ne verjemite ji...Merkur bo vsak čas retro...dogovori ne držijo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Contesa................. pošiljam ti poljube in pozdrave, zagoreli sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TAKOLE, JAZ SEM SE ODLOČILA, DA V SLUŽBI NE BOM VEČ TAKOLE ČETALA PO FOROMU,Ne verjemite ji...Merkur bo vsak čas retro...dogovori ne držijo... uf, vsaj ena dobra lastnost retro merkurja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Dons sm mal pogrešu Selene; Pa če Žaža misl resno je pa že preveč -- grozno ŽAŽA ne ga srat tle ostan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Trudi, mene dons tolk računalnik zeza (Merkur?), tudi slikic ne morem pogledat... pa na msn it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jaz še vedno pogrešam SIMY, upam, da si bo še kdaj vzela čas, da obišče LNF, ampak ne samo kot bralka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz pa Pesho pa Mari, pa še koga, ampak vse ob svojem času .mari vem, da je na dopustu, pa jasno da ne pride semle, pa nekak ni fair, da jo pogrešam , Pesha se verjetno ta moment kako drugače osrečuje, pa SKWo se npr. že en čas ni oglasila... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Micka seveda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A dej nehi ? A Micka, mickenega Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A dej nehi ?A to je bilo sarkasticno? Micka! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ma ne noo...saj ga vsi pogrešamo mal, ne... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 no jst ga kr ornk, kadar se na to spletno stran prikljucim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Men se zdi, da se namaka na morju in da je tečen... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 pa mickenega ponuja Marsa mi tut manjka, ampak naj si deklinica privošči en fajn time out Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.