Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Strinjam se z BorisMom...tudi jaz pogrešam Otožno... Ona je bila ... Carica ; ta Selene pa je bolj zavita v pajčolan skrivnosti Pogrešam tudi nekoč pogosta OS od nekoga.... Pesmica ki se pravkar vrti po radiu...pa nima nič veze z zgornjim tekstom, ampak pojejo tako: "Ljubil bi se......ljubil...s teboj.... " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 A jaz sem v pajčolan skrivnosti zavita... mogoče se pa samo Ksenija spreminja... hehe iz Carice v ja spomini ane Sanjalica, ljubil bi se.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Strinjam se z BorisMom...tudi jaz pogrešam Otožno... Lepo Sanjalica, kaj čmo, lepi spomini so ostali za Otožno....lep dan pa vsem pogrešanim in nepogrešanim :palec: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 pismo me je že pokopal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 uf.............ja............hm....................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 pišuka, to je še bolj nerazumljivo kot moje pripombe Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 mal smo ubrisani.......saj veš.........kot običajno.........sej s ti tud u klubu........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 A to BorisM ti kar eno določeno pesmico prepevaš otožni Seleni????? Pa ne da si jo "ukradel" meni???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mick a je bla tebi Otožna tud bolj pri srcu kot Selene... a ne da imam fletno ikonco... smrk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 mick:po moje sploh ne bi blo tko grozno........mogoče sploh ne..........mogoče bi bil pa prijetno presenečen selene: ikonca je ena a s črtico Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Selene...jaz tudi vedno mislim otožna...zame boš vedno to ostala.. Jaz danes ne pogrešam nikogar...še sama sebi sem odveč.. :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 astra pobož pa nosoroga ni več nikjer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 pa nosoroga ni več nikjer saj je... vsake toliko se malo zakadi na forum.... ampak absolutno premalo, če mene vprašaš :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 (popravljeno) Pismo jaz tud pogrešam ne Otožno ampak občutke otožne... Astra, sej vem, da sem vam priprasla k srcu (hecam se), drugače pa sva danes dve v klubu same sebi odvečnih... Mick - ti si pa tko Jack PS.Sanjalica, a veš, da jaz tud pogrešam kakšen os več od kakšne določene osebe Popravljeno 6. april 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Helena že dolgo ni nič postnila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 vidim, da se je razpaslo pogrešanje os komunikacije, ja........... aira, pa te imam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Amis, srčece - nimaš me, nimaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 PS.Sanjalica, a veš, da jaz tud pogrešam kakšen os več od kakšne določene osebe smotka mala zdaj pa je...a ne :D kdo bo pa zdaj "zmogel vse to" ???? :) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz pa mal pogrešam nekoga........ki pa mene ne pogreša......... Bemu......kak je te lahko taki..... jah no... zbral bi si žensko...bi vsaj lahko napisal "kak je te lahko taka"..... Ta pa je -kast, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ne pozabi, slovenaćki mi ni materin jezik, a si to dobro napisal???? nekoga - njega ali njo ... ok kak je lahko taki... tisti (tista nemre biti taki ) :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 viš, viš, to je to...ti si meni všeč , jaz tebi nisem , kljuki ti nisi všeč , pa je komu drugemu...in to je začarani krog življenja... in če bi tega ne bilo...bi bili vsi kot.................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 he-he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.