aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 mamico pogrešam. no pa sej v pondelk baje spet mal pride pogledat! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 pa pazi, da ne boš v ponedeljek spet pustila kej prižganega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ups. ne bom. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pogrešam prijazne ljudi ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 evo nas! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 pogrešam kristalko.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 prijaznost in iskrenost od nekaterih tukaj na LNF Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 kaj češ če so pa drugi fantki lubosumni nate. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 meni pa marsa manjka tkole ko uleti zjutraj vsa naspidirana, vcasih + vcasih - ampak zmeraj 100% akcija mam tak feeling, da zdaj lahko vsi pobezljamo pa neumnosti delamo, ki je ni doma conteso zmeraj, ker dobro upliva name... itak ostale tudi, pa ne bom vseh nastevala, je kar zanimivo tako, ker zdaj drugi malo bolj do izraza pridejo...npr. aiwa, pujsa.... & la famiglia bo pa tolko bolkj fino, ko nazaj pridejo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ja čist smo napadl ta forum. Ja contesico tud jz mal pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Sej res...contesa...marsa...pa..pa mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 pa majica je mal tle, aira, ...uf, pa še kup enga folka ...pa mick... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 bigm Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JZ TUD MICKENEGA POGREŠAM... NEJ UŽIVA NA MORJU.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ma on itak uziva....z nami al pa brez Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz sem se pa na sstaneta slanega spomnila uzivaj, stane, karkoli pocnes! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 stane ja! pa se zmer mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 mislim, da nas stane vsake toliko malo bere...komentarje je pa očitno dal v ilegalo .....sicer pa manjka še astra, simy, pa tyazi je tud bol mal tle...uf, bolš da ne naštevam dalje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 amis, mas najbrz prav... michelle Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 michelle Ja, prosim? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Astra.... Mick... A vaju moramo proglasit za pogresane!!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...nic. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...nic. lunin crush Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 bo ze res jaz pa staneta tu pogresam, on pa pokowko poljublja tamle v cestitkah Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.