Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ne bit ljubosumna se ti se mu nastavi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 tinka evo mojo šobico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hehe ja itak pogrešam js Kristalko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 točno, sem vedla da ena fejst punca manjka...kristalka jasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 No pa še enkrat: Kristalko, mickenega, pujso (k ne more do računalnika), pa mamico... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 aiwa saj me ne moti, ce se stane z drugimi poljublja...samo, da je tle! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 sploh ne bom povedala koga pogresam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz še vedno pogrešam SIMY, upam, da si bo še kdaj vzela čas, da obišče LNF, ampak ne samo kot bralka kako pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hvala Borism, sem začutila, da me pogrešaš. Hvala Amis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2004 sploh ne bom povedala koga pogresam A loh ugibam kej mickenega ? PO mojem da sam še do pondelka, če je moja Lunatikdopustevidenca točna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hehe ja itak pogrešam js KristalkoNjo ali njene bobne? Po moje - oboje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 jst pa tasho Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tocno!!!! Kje pa je tashyka!? Janja, uganla si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz pa včasih sama sebe lovim in se iščem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2004 je blo pa težko Sej tudi Majčke ni , verjetno so kje na dopustu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Leilania? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 je blo pa težko Bom zbrisala vse te poste, da nau mislu, da sem obsedena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 neee...!!! k je ful hecno!! pusti stat!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz še vedno pogrešam SIMY, upam, da si bo še kdaj vzela čas, da obišče LNF, ampak ne samo kot bralka kako pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hvala Borism, sem začutila, da me pogrešaš. Hvala Amis. O, presenečenje SIMY , lepo, da si se vrnila, pa upam, da te spet ne bomo pogrešali nekaj mesecev, saj ne zahtevam menda preveč, če predlagam, da še kdaj napišeš kakšno svojo mnenje v etru tega foruma, lep večer in lep vikend SIMY , B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 am... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2004 ti podatki so zelo pomembni za fan club, mogoče pa prva dobiš njegov poster s podpisom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Sej nism nic rekla mmmm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2004 eh dej no, Michelle, prav simpatično ga pogrešaš, pogrešuj še naprej, po mojem sam še jutr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ce se bo sploh upal sem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2004 bo bo, po mojem ima že kronično srbečico prstov po tipkovnici Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Upam, da se revčku ne kolca I'm not obsessed, I'm just kiddin' Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.