El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Mickey welcome back je bil že mal dolgčas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ja in mi ne bi imeli koga vpisovat tule... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ja zdej k je Micki doma, ne bo tok polna tale tema Me happy Me very very happy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hi hi hi Michelle, je bil pravi mali potres, skala padla s srca a ? Mickeni WB . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pssssssssssssssssssssssssssssssssst JANJA! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Aja, nismo pri vremenu . Kok dons fajn sonček sije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 KVA STE FACE.NO SEJ NI NČ NAROBE ČE MICKENI MAL IZVE KOK SMO GA POGREŠALE. IN SEDAJ SMO VSE KER JE NAZAJ PRŠU. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Res je...odkritost je lepa cednost Micki, ful si mi/nam manjkal tukaj in veseli smo, da si nazaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 contesa............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 do šole je nou Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 uf težka bo brez nje :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ...jaz pa se nič ne hecam, sem vas ful pogrešal , sam moram mal lnf-pauzirat včasih. Bemtiš, res prava lnf-odvisnost, se morm prav mučit, da me kak dan ni. Kaj bi jaz brez vas...... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 oona, ti pa maš ideje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 za najbl zagreta je Michelle Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Vcasih pase bit tko pogresan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 no pol te pa jest tko pogrešam k vse te navijačice skupaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 No sej sm reku........dobr obcutek je tle Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 za najbl zagreta je Michelle smotka si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 nobenga ne pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 skrajno prepričljiva izjava in še bolj prepričljiv smeško Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 za najbl zagreta je Michelle smotka si hi hi hi, tko kt ti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 np Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 jaz pa pogrešam malo zaljubljenosti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 amis, to pa ne bi smelo biti težko. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 jah, ne vem, no, če je to res tok simpl...nisem še slišala za primerek, ki bi se za to kar odločil, pol bi pa blo....hm :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.