aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mal greš ven med ljudi, prijatelje. Se imaš dobro se zabavaš... in potem ziher pride mim kašn.... ki ta mal očara... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Pogrešam ribico - smrk - Stankaa dežela whiskija da je nauš absorbirala...... vso srečo na poti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jest pa Zlomkcovo ikonco s hudičkom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jest pa Zlomkcovo ikonco s hudičkom men je pa tale razpadu jin-jang tkoooo ushech.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 Saj mora bit v prvi vrsti tebi všeč. sej se bom navadla . Zlomkec 10 jurčkov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hehejurchkou je blo pa ucheri 22na LANSKEM VRHU sej to tko rekoch bliz tebe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 Uf jest še ta letošnjih nisem obdelala . Kje pa je Lanski vrh? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 nad planinskim poljempredel s procentualno najvech jamami 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 To mi je pa že bolj znano . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kod pa astra hodi? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 contesa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 marsa....pa nekdo bi jo moral nežno opozorit, da so teme rahlo...hm,...ja,...kadar mačke ni doma Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ha ha ha ha ha... ...mickenmu pa idej nikol ne zmanka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ha ha ha ha ha... ...mickenmu pa idej nikol ne zmanka to je pa tut useostalo pa bl skromno...mickeno 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Marsa ja...ona je pa ena od unih, k res skoraj vsak post njen preberem. Naj uziva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tudi idej nikol ne zmanka ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne bod zavisten aakhutić, no. Eni mamo ideje eni pa mate mogoče velickene pa idej ne........sam sem raje tak kot sem, definitivno. Saj na hvalo o velickenem tud tu pa tam ktera pade, ti sam probi. nesrechnik mick-enijst mam oboje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 marsa....pa nekdo bi jo moral nežno opozorit, da so teme rahlo...hm,...ja,...kadar mačke ni doma mislim, da ve, verjetno so planetki tko razvrščeni romantika pa to, verjetno ne uide v teh dneh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 nesrechnik mick-enijst mam oboje 666 zlomkou....tralalaNo, super, daj še mal izkorist to . In bodi srečen, pa še jaz sem vesel zate.......ker veliko tistega česar pa nimaš pa lohk vsaj sebi s tem skompenziraš.........Zdej sam upaj, da ti bejbe verjamejo, pa da se na to palijo.....držim pesti zate. Če boš mal več seksal boš verjetn prav prijeten fant. Mogoče. vse....sam de ti bom ushech 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hm, men je naš hudiček prav simpatičen, isto mickeni.... tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 contesa (edina, ki me šteka ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 never say never Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Če bi jaz menil, da me ona edina razume, me ne bi nič ustavilo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.