sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej rinem, sej rinem.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 bom vzel na znanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Veš kaj je ena sicer težjih pa hkrati tud ena najuspešnejših fint pri osvajanju ženske ................................samo VZTRAJNOST. Sklepam, da tud veš zakaj.To bi pa še jaz kot ženska rada vedela... A smo tako lahko predvidljive in berljive??? :o|o: :o|o: Sicer pa, če VEŠ recept, potem ti je ja življenje z posejano. Jaz še zmeraj ne vem... :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne vem, noben ni bil tako vztrajen (ali pa sem jaz prej popustila... ker sem se zbala, da bo "zbrisal k drugi") , tk da pri tem nimam izkušenj... Sicer pa, hvala za obrazlago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 definitivno maš prav Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ženska s tem ocenjuje kolk mu res pomeni, čuti se res željena, posebna zanj...........in vsi mi se radi počutimo željene, ne.....in posebne za koga. Al ne? Tudi moški to počnete... Tako da; včasih so vztrajne ženske, včasih moški... vedno eden vztraja, osvaja, drugi pa modruje in se pametuje in se išče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Če meni moški v osnovi ni všeč, je lahko še tolk vztrajen, pa niti približno kakšnega doldajanja ne bo doživel. Če pa mi je moški že v osnovi všeč...pa...........ahhhh.........sem zaspana. Nočka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dokaži da vem ; dokler ne dokažeš... sem nedolžna (vsaj to sva zadnjič z Rachkom ugotavljala, katerega pa nocoj tudi pogrešam... Raaaaaaaaaacheeeeeeeek , kjeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii?????? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Si pa že picajzlast :o|o: "domnevno nedolžna" to mi je nekako v stilu... da bi j. in bi ne bila poj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A ni to nekaj z Rimskega prava???? :o|o: Spet nekaj zabluzila :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A ni to nekaj z Rimskega prava???? :o|o: Spet nekaj zabluzila :o|o: Je ja...Ma rimsko pravo more bit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sam Michelle noce govort o rimskem pravu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kul, a rečemo kako, ki je že dolgo nismo.....npr. kakšno o seksu? Prav pogrešam že kakšno fajn seksi debato. Hih, sem se spomnu, da morm ob priliki še neki v temo "orgazem" napisat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kako pa kej orgazmi zadnje cajte Mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Rugelj pravi, da mora ženska sama pod moškim poskrbet za svoj orgazem z masturbacijo :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Rugelj je butnen v njegovo zastarelo betico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Boljš ko nč pa je verjetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ce res ne more samo s seksom poskrbet, potem si res naj pomaga. Ampak boljsi filing je, ce ti tip...al kaj...jst ne vem no...sam a ni lih to kul, da vids, da tvoja boljsa polovica ful uziva zraven, ko jo TI rajcas?Al ste vsi posteljni egositi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 waaaaaaaaaaaw Ja sej mas prav...ah ja...jst nimam teh problemov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A pogresate orgazme? Dobre orgazme al samo orgazme? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mmmm...pogresat lih ne morm...saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam....me pa firbc kaksn bi bil...nekje...z nekom... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ti, ti, Michelle ... pa zaupaj s kom, noo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 oona, sej si brihtica....ugotovi mick Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kaaaaaaaj? Nemogoce ! Paz, da te ne slis una njegova! Drugac pa, velik srece ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Drugac pa, velik srece ! Hvala, jo bom potrebovala Drz pesti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.