aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zlomkec tko obiskana tema, komu na čast je bla že sploh odprta Zgleda, da sem te prezgodaj pogrešala, da te bom šele jutr loh zares sej me lohk zhe v naprejampak le izkorist danashnje cmokanje....ga pol verjetn kr neki cajta nau 666 zlomkou.....cmok cmok cmok ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Kok cajta pa misliš bit out of office ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kr neki pa zheene 10 dni zih....che ne vech pa sej bosh zdrzhala....mal treba uchas tut zobe stisnt na666 -ou na shnof Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala bogu za tvoj prenosnik . Bom bom zdržala, sam če obljubiš, da se boš meu res fajn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 prenosnika nau zram tam gor ni linije bom BOM bom BOM se meu fajnABLUBM 666 kosmatih in zlomkastih cmokou na svinjski rilc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 upam da bo kakšna kandidatka ob tebi, ki bo telih 666 sprejemala, da se ne pokvarijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 hehesami deci.....(pa litri) 666 -ou....takih micenih, cuckanih na shnofek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 js pogrešam conti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jz tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Conti uživa, no . El Nino si prezaposlen, a ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 na chatu klepetava... pa nimam časa bit tle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ElNino, tole je kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 El Ninu je bilo s škorpijonko zagroženo, Aiwa je pa škorpijonka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Žaže ni... ah, ja je na dopustu Fajn se nej ma Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Kje je pa Kristalka zdajle ??? Po mojem v objemu svojega dragega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ji privoščim da je. Cukrčk od Kristalke. Pa hmal nej nazaj pride kej pogledat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pogrešam... nekoga, na čigar ramenih bi se lahko zjokala.... Pogrešam... nekoga, ki bi vedel...biti tu in me potolažiti... Pogrešam... nekoga, v čigar objemu bi se počutila zaščitena... Pogrešam... Človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Poskrbi, da bo Sanjalica deležna tega, pa da neha pogrešat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 POGREŠAMMMMMMMMMMM Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ej, Sanjič, kaj pa je s teboj... Daj no bejba, en pobož... Veš, podobno sem jaz razmišljala pred kratkim...potem pa ugotovila, da ni šans, preprosto same moramo biti dovolj močne...in kvečjemu me podstaviti ramico, ko je to komu potrebno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sanjalica ...nekako se mi tudi tak film rola Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 In na koncu ugotoviš, da imaš v sebi moč premagati tudi te občutke... bemu dečve, tud jaz sem v tem filingu zadnje čase, ampak sej bomo preživele... evo mojo ramo, če jo katera potrebuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Včasih si zarolam Hero od Mariah Carey ....v bistvu sem učinek te pesmi pripisovala neki osebi, potem sem pa v enem težjih trenutkov v življenju dojela, da sem to v bistvu jaz in ne one. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Marso! Da bi vas mal v red spravla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.