Buddha 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pogrešam mau fizike. aktivnosti, da dobim kondicijo nazaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 1Budala, sej to je pa ja najmanjši problem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pogresam enega skrata Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pa ga pokliči Tinka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja saj...pa mu mobi ne dela! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pogresam enega skrata jaz tud, sam verjetno ne istega, tem pri meni mobi dela... baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 dvomim, da istega...ceprav si se ti zadnjic na mojo simpatijo napalila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe draga moja, ne verjamem.... ti kar mirno... če sem se, sem se hecala in nič drugega sicer pa če je tvoj škratek tule, moj ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Cosma, točno tako.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pogresam LUCIFERJA Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pogresam LUCIFERJA bullshit verjetno bo pa meni kdo verjel da pogrešam eno fejst blondinco.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ne pogresam je, ker je v mojem srcku, bi pa me razveselilo, ce bi se vrnila malo se k nam, saj vem kje si Ti ti ti Ampak lahko si vzames odmor in malo pokukas tudi sem Prijateljica PsGOmetuljcica pridi, pridi, pridi Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kje je pa naša mushi? zadnje čase samo eni prijazni posti, razen od neli na olimpijadni temi ....mushi, te kar pogrešam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ne povem koga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Enga pogresam. Ma kaj bi pravla, saj ga tko in tko ne poznate. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ne povem koga Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 bom ugibala... ampak potihem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 pogrešam :Stankaa in ŽAŽA Madoniš, kot da vaju že celo večnost niiiiiiiiiiiiiiiiiii? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 jz sm mislna da bo Žažk dons nazaj pršu. No verjetno ma ful dela pa bo k bo cajt kuj kej postnila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Marsa! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 Jp, Marsa... bogve kdaj se bo prismejala nazaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Marsa pa Contesa, upam, da se imata super in uživata sto na uro Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Če sta na Hrvaškem, menda bosta ja gledali na omejitve, ker je bil sprejet nov prometni zakon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Jp, Marsa... bogve kdaj se bo prismejala nazaj pomoje ji je tolk všeč da je sploh ne bo več nazaj čez nekaj časa bomo videli www.lunin.hr/forum/ pismu ej js pa pogrešam eno škorpico je rekla da bo pršla danes zvečer kaj gor... ccc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.