tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 marso, grofico, hudicka, pa se koga, ki se zdaj ne spomnim...bigm, kje si? vojkota ze nekaj casa ni bilo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ruby Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Marsa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 NJEGA.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Zdajle pogresam mojga ta malega. Bi mu voscila rojstni dan!Sem ga pred toliko in toliko leti rodila ob tocno temle casu... Tamali, vse naj naj od majke! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 OONA ČESTITKE!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Zdaj pa sam še Contesica da pride.... k tačas se bom še zmatral od vseh napovedi.... heja danes zvečer spet šlogam, tak da pogrešam Novo, k mi tolk fajn pomaga... kadar mi... hm ja... in pa seveda .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Zdajle pogresam mojga ta malega. Bi mu voscila rojstni dan!Sem ga pred toliko in toliko leti rodila ob tocno temle casu... Tamali, vse naj naj od majke! ČESTITKE Oona Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Aiwa, Borism ... Thx .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 pa še od mene, oona Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 OOna jset tud za tvojga Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jap, jaz tudi mushi pogrešam, pa surjo, pa tihoreko...pa borisima, k je spet zamenjal uro pisanja.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 o Žaža...kako lepo od tebe Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Umetnico, Tino, Sanjalico (ta je itak tu nekje), Auroro pa še koga... in seveda mojo malo (zdej je pa res že čas da jo malce stisnem k sebi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hvala Žaža , res škoda, ker nisi aktivna tudi od doma, te pogrešam med vikendi, ampak, ker vem, da uživaš me veseli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jaz pa Mushi, pa Pesho mal večkrat, pa Sanjalico,pa Mari pa jasno pa 666 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 sej res....... ni;sej, če se ima dobro in uživa, pol nej kr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Kje je pa pokowc? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Uuuuu, pa ne, da se je zgodil kak zločin? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ej, 1budala, ka si naredu pokowcu? Kaj je, mickeni, si opazu primankljaj devištva na forumu?(Umetnica je naša- je devica) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Uuuuu, pa še rima se skor. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jz sm nazaj!!!! Hvala vam za vse pogreske.......po pravici povedano, nisem si mislila, da ste si me tako zapomnili........ In mi je toplo pri srcku..... xrosex HVALA! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hej Katja dobrodosla nazaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Pogresani: Ruby, Vojko, Aakhut, Lucifer, .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Si mene mislil? Ocitno me dobro poznas. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.