Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 očitno si zgubljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 nikakor da ujame žogo na prvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Amis, srčece - nimaš me, nimaš... no ja, probat ni greh .........člouk fali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz pa mal pogrešam nekoga........ki pa mene ne pogreša......... Bemu......kak je te lahko taki..... piši ji, kaj pa težiš...............ups, saj nisem mislila tako hudo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 A strogo tkole smo zastavili? Sem hotela ze vceraj, ko sem videla naslov teme, napisati, da pravzaprav nikogar ne pogresam (v lajfu, splosno)... ... v bistvu pa govorimo izkljucno o forumovcih, ki da jih pogresamo.Lahko jih dosti ('pogresam'), lahko pa tudi ne. 'Pogresati' ima tudi tezho... kaj jaz vem, ce nekoga ne obremenim, ce napisem - pogresam tega... kaj pa ce ne more gor, se mu ne da, bi rad ostal neopazen v tem ali kaj podobnega...Ceprav je res, da navadno godi, ce nas pogresajo.Meni je kul, ce ste/so gor, ce zelijo, kdor zeli. Ce me ne pogresas, te ne pogresam. Preprosto. - sicer pa najbolj 'pogresam' seveda Tino. Od forumovcev. Pa seveda aakhuta, saj sem med prvimi ga pogresila v Dnevniku, pa Soncno... pa tko... V bistvu 'pogresam' tudi starega Kljuko. Po drugi strani pa, ce sem iskrena, mi ni hudega, vsakdo ima svoj razlog nepojavljanja ali zgolj nekomentiranja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Ja saj tule je tako kot v življenju, včasih imaš več časa, možnosti in želje biti v tejle družbi, včasih manj. Pa itak je prostovoljno vse skupaj zastavljeno, pa odziv enkraten, veliko nas tule precej visi. Imam podobno mnenje kot ti, se pa večkrat spomnim, da koga že dolgo nisem prebirala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pokowca pogrešam...pa mašinco... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .....jaz pa še Vojka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....pogrešam:- Mushi,- Otožno,- Almiro,- Vilo vetro,- Nado,- Saturnino,- Orhidejo,- Špelco,- Piko1000,- Auroro,- Modro nebo......se opravičujem, če sem koga izpustil iiiiiiiii..... pikapolonček.... xrosex Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pokowca pogrešam...pa mašinco... Zdej mi pa povej, kako lahko mene pogrešaš, k v bistvu tebe ni blo tlele gor cca. pol leta, jest sm pa vseen kaj postnila vsake toliko. Pa itak sva se vidle prejšn tedn. Aja sej vem - Napisi SMS??? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 O, Mashinchcka ima novo ajkono... nic ne pogresam stare... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pokowca pogrešam...pa mašinco... Zdej mi pa povej, kako lahko mene pogrešaš, k v bistvu tebe ni blo tlele gor cca. pol leta, jest sm pa vseen kaj postnila vsake toliko. Pa itak sva se vidle prejšn tedn. Aja sej vem - Napisi SMS??? Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr in mašinca zagodi, naj odmeva povsod...Sej srečamo...pa vidla... pa Garaža...pa Power Point..pa že znam...pa pivo pr teb doma...sama z mojim dragim... Pogrešam, pogrešam...da ti kosti preštejem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 astra pobož pa nosoroga ni več nikjer Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Prej sem premišljevala o tej temi in me je prešinilo "Nosorog"; sicer ne vem, če moški ali ženska, mladenka ali starec, vendar so posti te osebe tako...tako....tako...(no, najdi besedo Sanjalica!)...tako...poučno prijetno berljivi..., da bi ga lahko nahecali, da bi večkrat kakšno takšno postnil... No...če ni ta moja "želja" pač preveč...khmm...velika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Nosorog je ze nahecan, se ga boste videli okoli! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Marsa...danes pa imaš take...da me Ej, napoved si preberi, prav na preži sem, kdaj bom začutila, da si tečka...ti pa nič.... ; bom še podvomila...da si imuna na svojo napoved :o|o: :o|o: :o|o: Nahecala ga je ... samo zaželim si...in izpolnjeno... Naša Marsyka je mala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 astra pobož pa nosoroga ni več nikjer ti se kar reži pacek.............za kazen ti pošiljam en cmok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kje pa je Aakhut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ej to je ze tumach, ta hip sem hotla napisat, evo, zdaj pa konc, zdaj pa dost, zdaj se mi pa ze prav frzmaga ves aakhut. :o|o: Sem rekla, koliko pogresam in ali ne... in da v bistvu ne, splosno v lajfu...Pa vendar...Opazim, da ni aakhuta... saj slej ko prej kar opazim, sam tole je pa ze weirdo... Skratka, na kolenih pa ne bomo nobenga prosil, ampak dbest pa bo, ce uletis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Eh, dajte no, zdaj pa že pretiravate.. :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mick, Sončna se je v dnevniku javila, sej je ok, če ni pa še bo, je močna deklinica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ja aakhutove poste pogrešam jst tud tiste njegove shumnike pa shicnike.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Eh, dajte no, zdaj pa že pretiravate.. :xx!: Astra Hm... 'Pogresanje' nekoga...Gre v bistvu za to, da ce se nekoga nekako 'navadis', da je tu, ti je cudno... Ne da toliko manj pogresam ne vem koga (ki ste recimo nasteli), pac pa me nic ne cudi, ce koga ni...Pri Aakhutu pa mi je cudno. To je vse. Za to gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ja aakhutove poste pogrešam jst tud tiste njegove shumnike pa shicnike.. Pa sikanje...pa zhowch... 666 bi kloniru, da bih blo she vech... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.