oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Aja. Pogresam Micka. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Aja. Pogresam Micka. Jest te tud pogrešam ,Mick Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 ribica dobrodošla nazaj med nas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Aja. Pogresam Micka. Najprej Lucifer. Ce ti tako reces... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 pogrešam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 pa saj sem lih tle v čudovitem svetu fizike naju vedno loči max 45 minut če je promet v LJ lep, še mal manj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Lepo Ribica Katja, da si le vrnila po daljšem času ponovno med nas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 free, majica, mašinca, ruby......marsa se je pa sam pokazala, pol pa izginla................ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 pa saj sem lih tle v čudovitem svetu fizike naju vedno loči max 45 minut če je promet v LJ lep, še mal manj... nas pa še mal manj Zlomkca še kr Ribica, saj veš, da si dobrošla, vsakič ko je želja, če si želiš time outa, si ga jasno lahko privoščiš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ja, nekam mal devic in tolk več prasic je na forumu zadnje čase. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ja, nekam mal devic in tolk več prasic je na forumu zadnje čase. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 o cosmica...tud ti si že mal pogrešana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Cosma ti se nič ne reži tkole, si se sama v svnijski klub prijavla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kje je pa MICKI! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Cosma ti se nič ne reži tkole, si se sama v svnijski klub prijavla Janja, prasica ostane, vedno prasica . Živele me! (kitajske prasice) Amis Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Vcasih ga pa pogresam. :o|o: Sam dans glih ne. Saj lohk to povem, ne. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 pogrešam malo miru doma.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 dobr da sem tolk miren... mrbit pa pridem mal na obisk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pa bo mela Aiwa mir Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 končno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 pa 666 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.