Pujsita 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Michelle, kaj ti koga na M..k pogrešaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Micka ... pa Bobnarja ... pa Aakhuta ... pa Luciferja ... KAM SO SLI ? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hehja js ljubico pogrešam... skor grešno se mi zdi da sem bil v LJ pa nisem šel mim nje... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 pa res Bobnar je po napadu prijaznosti izginil, hm...Pa Contesa tud kmal pride a ne?Upam, da uživajo maksimalno dopustniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pogrešam jih kar par parov, pa ne bom poimensko, ker itak vem, da se ne bodo vrnili.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pogrešam jih kar par parov, pa ne bom poimensko, ker itak vem, da se ne bodo vrnili.... kaj se jim je pa zgodilo, a ste jih dotolkli tule , al kaj? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...ste/smo , vsak je svoje usode akter, kakor komu paše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 par parov... hm, a to zakoncev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ....mislim, da ne kolikor jih poznam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 A mene ni zdele noben pogresau? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jest sm te! čist brez heca. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ko te najbolj čakam in potrebujem te žal ni , O.K. sem se že navadil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ko te najbolj čakam in potrebujem te žal ni , O.K. sem se že navadil :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 No zakonci smo BACK Oona tebe jest zmeri pogrešam, sam k mam zdej v službi ful dela, sem zvečer bol mal na LNFju; sej bo kmal bolš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jest sm te! čist brez heca. Se danes izpolnim obljubo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 No zakonci smo BACK Oona tebe jest zmeri pogrešam, sam k mam zdej v službi ful dela, sem zvečer bol mal na LNFju; sej bo kmal bolš Dej nehi tolk delat, a ne ves, da se od dela umira? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Delo krepa človeka! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Almira? Volk K.L.? Nord? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Vidiš, danes sem pa res pomislila nate Contesa! Bilo je takole: razmišljala sem kako sem naspidirana ob polni luni in se mi je kar sama ponudila primerjava. Takole: naspidirana in brzinska sem kot Contesa! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 pa res... Volkec, upam,da uživaš kje z rdečo kapico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 pogrešam selene.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Zlomkec, pa ta Sanjava Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 JAP, KJE STA TEDVA FALOTKA...???? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pa freeja ni! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.