oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Lupčka vsem, ki ste me pogrešali! O Contess, .... kako? Fejst rjava, opecena, spocita, zadovoljna? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 contesa pa marsa sta se vrnili, zdaj mora samo se bigm malo veckrat prit, pa free, pa rhino malo casa dobit za kak bolj izcrpen odgovor, pa jaz malo manj delat, 12h na dan je dovolj, 14h je malo....prevec Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 en mičkeno pa res pogrešam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 free.............................. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jz tud en mičken mišelko k očitno nima več tok časa čvekat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pa sej sem kle! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ................................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ja sam na tortice pa nočeš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Micki aiwa...bom pol..po izpitih..sej se bomo se kdaj dobil Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 sej se lohk tud midve kdaj namenva za kšn pirček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja to pa itak! se bova! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 btw, kdaj odhajas na kreto? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 21. ta mesec... za 9 dni... k grem z avionom nazaj... komi čakam!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Eni pa že komi čakamo, da nazaj prideš http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/tiere019.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Eni pa že komi čakamo, da nazaj prideš ja ja ... pol pa nehaš kadit ne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Zlomkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Men se zdi, da ga mal pogresam. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 KOga ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Enga. A ti prvo crko zaupam? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 čakamo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ...no Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 No................... Oooooooooooooooooooooona Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Jaz ne bom več čakal, grem raje počasi spat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Enga. T*** Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.