aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 NAJRAJ BI NET SABO VZELA... NO AMPAK BOMO MAL BREZ ZDRŽAL... OONA... HM... TINE, TOMI, TONI... ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Js pogrešam Flegmo... bo mal napisal spet kaj o kitari.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 c,c,c,c .... heh joj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Enga. T*** Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 trudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Mogoče se bo pa potrudil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 res bi se lahko po-trudil Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pogrešam ono lunatko, ki ima moža s sldkorčkom, pa se ne morem spomniti, kako ji je že ime. Janja, se ti spomniš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 trudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEh, bi ga morala najprej spoznat. Enga tipa sem mislila. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 oona, naj ti uspe...pa fajnga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Oona pridi na tortice in me boš spoznala (pa upam, da ne boš razočarana)Glede tisga tipčka na T........, pa boš dočakala, saj vedno pridejo(mo) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 He, he...ste za stose... Ce imam pa Marsa v Devici, pa je rekel Bern, da sam nakladam.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ti kr nakladi...saj so tipi zato, da začnejo z akcijo...če so že poosebljen jang princip ooo trudi....how nice Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Oona pridi na tortice in me boš spoznala (pa upam, da ne boš razočarana)Saj mislim,da je prijavljena http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/party017.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kam je sel Bobnar? Pa Aakhut? Pa Lucifer? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Zlomkec je na morju al pa v hribih, ne vem kak tajming točno ma, za Bobnarja in Luciferja pa nimam pojma Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 freeeeeeeeeeee, sanjalicaaaaaaaaaaa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 jp, pa Zlomk, pa Vendula.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 pogrešam mojo mačko.... neče z mano spat zdele.... sej jo bom najdla... pol bo pa mela.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pogresam unga bika Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pogrešam candelight tle na LNF v resničnem življenju pa pogrešam voljo za kej lotit se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 mišelko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pogrešam ga sem tk smotana... se ne znam obnašat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja jz tud lih zdej enkrat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.