dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz pa pogrešam Tjazyja in njegovo razmišljanje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 sem tk smotana... se ne znam obnašat Sej se obnašaš, čist po tvoje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 to je pa čist res Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Tinka, pa Zlomkec http://instagiber.net/smiliesdotcom/otn/love/lovestory.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Sanjalica, Cosma je pa na dopusu ane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Sanjalico, pa Aquariusa.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kaj nihče ne pogreša Helene? Včasih je bila med najbolj aktivnimi člani foruma. Po ogledu Tunjic ste bili nekateri tudi pri njej doma?! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Helena je bila pa danes dopoldne prijavljena, sem videla, a ni nič postnila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz pa ne vem kdo je to... Kje je pa nas bobnarček Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Kje je pa nas bobnarček Ohoho, Bobnarček se je izpisal iz pogrešanih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kam je sla C.V.E.K.A, pa Ruby.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 šmrc....punce, pridte nazaj x!x x!x x!x <_< Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Ruby ja pa njena velikanka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pogrešam Sanjlico, Majico, Cosmo, Mushi, GOMETULJČICO, SIMY, Lano1, Naky, Vendulo, Ruby, candlelight, Heleno, MIHELO, itd....vas je kar nekaj, ne morem pomagati, če vas rad berem, pa se potem vaša odsotnost tako pozna ......upam in želim, da se čimprej vrnete nazaj med nas, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Uumeeeeeetnica :o ...hm, a mam privide.......no, če jih nimam....si med zlo pogrešanimi ojla, mick-eni, lepo de si me pogrešal Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 chist neogoche.....gospa so she med zhivimi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 mick-eni: a kje hodim - ma fuuuulll hodim, povsod me je dost. pa zunej je lepo, pa dolgi dnevi pa to, saj razumeš ; ja pa fuuul vas mam rada, tud če me ni tule akkhut: čist mogoče - gospa še zmer živijo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 akkhut: čist mogoče - gospa še zmer živijo glede na to, de sm biu u rutah...te klicu....ti pa kao nedosegljiva....hehe...shkoda 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 glej glej in jaz do ušes v smeh joj dečva, dobrodošla nazaj evo tandem tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 glej glej in jaz do ušes v smeh joj dečva, dobrodošla nazaj evo tandem tralala jap, evo spet mal tandema - za spremembo od tega dolgega poletja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 akkhut: čist mogoče - gospa še zmer živijo glede na to, de sm biu u rutah...te klicu....ti pa kao nedosegljiva....hehe...shkoda 666 zlomkou....tralalaja, mogoče si pa zmer takrat klicu, k sem mela baterijo prazno jah škoda no, ampak pr skočnikih te pa nkol ni blo, kadar sem bla tam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No fotke, sigurno imaš iz svojih potepanj fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No fotke, sigurno imaš iz svojih potepanj fotke mam, ful fotk, bom kašno objavla, ampak ne smem takoj navalit Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.