umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mhm. Ok. Me veseli. Pa da si javila tudi. Pa da si ok tudi. Pa da bl pametno k jst preživljaš dneve....tudi Upam, da je mačkon tud vredi. Umetnica mhm, hvala za vsa vprašanja in skrbja, mačkon je pa še kar car, saj veš kako je to Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no, ampak pr skočnikih te pa nkol ni blo, kadar sem bla tam bemu.....biu dvakrat gor...pa enkrat dol (po vodi)....shkoda 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no, ampak pr skočnikih te pa nkol ni blo, kadar sem bla tam bemu.....biu dvakrat gor...pa enkrat dol (po vodi)....shkoda 666 zlomkou....tralala ja, kaj čmo zdej, kar je blo je blo sicer jih mam pa jes še zmer bliz, vsak dan sprot Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Umetnica, WB, pismu si te že nisem več sploh pogrešat upala, sem mislila, da si se nas čist odpovedala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Umetnica, WB, pismu si te že nisem več sploh pogrešat upala, sem mislila, da si se nas čist odpovedala .ojla, nisem, nisem, samo druge stvari so mi napolnile tele dni, ko me ni bilo nisem pa pozabila na vas Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 No sej tole je itak tko neobcezno, pa če človeku kako obdobje ni, al je kaj pomembnejšega, jasno da se sploh težit ne sme , sam mi je všeč tudi tvoje družba Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 janja lepo, me veseli men tud vaša Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Umetnica... Wb Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Umetnica... Wb Astraoj, astra Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tina, še ti manjkaš, med drugimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tina, še ti manjkaš, med drugimi imaš prav, res manjka tina Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Unga kot zadnjic, ne... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Cosmo Aj, SEJ RES JE NA POTOVANJU Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Pogrešam vas vse, dan se je naredil, vi pa še kar spite , ne veste kaj zamujate , saj je kul, kar naspite se ....lepo soboto vam privoščim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kdo spi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dobro jutro! Saj počasi vas bom zbudil in zbrihtal , lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Tinko, Cosmo, Tino, Sanjalico, Vendulo, obe Metuljki, Freeja,.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Mushi, pa Mari Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Pismu Trudi dej že dam prid, če ne se pa kr za stalno prjav v službo . Še ceeeeeeeeeeeeeeel teden full več ur . No, ja, je blo že dosti slabše, ampak je vseen tečno, pismu vsaj en normalen dan, ko se nobenemu od naju nikamor ne mudi bi rada, a sem tok zahtevna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 V času mlaja se želje uresničujejo Ne pozabi x!x Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 pogrešam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 ukrepaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Pogresam mami Jutri jo spet vidim po 14 dneh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 V času mlaja se želje uresničujejo Ne pozabi x!x si bom zapolnu ;sanju že par mescu neč skor, hmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.