č.v.e.k.a 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 bolš tako kot sanje,ki zamore noč in posredno še dan :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 tako ja, se popolnoma zavem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sebe že dolgo nisem srečala.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 pogrešam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ma niti ne, noo ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ma niti ne, noo ... Pa če mal obrnem Oono A.sej si tle Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Hm, jest pa Žažo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja kje pa je? jz jo tud grešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Frej dons.... jutr pride Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja frajla.... no važn da pride! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 včasih si je treba mal več cajta vzet...micki ti bi pa ja mogu vedet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 edino prav... drugač bi te blo treba prisilt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 majica&mašinca................ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 se mi zdi da mišelko zmer falim al kaj... že dolg je nisem vidla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ja, mišelka res neki štrajka... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 a še koga pogrešamo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Men pa manjka trenutno mal penezev :o|o: Pa Cosma, k je na dopustu , nej se ma fino Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ninota Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 free, kje si? bigm? pa se kdo, se ne spomnim zdajle... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 no jz bi pa skor tebe napisala k te ni nikjer tinka! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Pesha Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ja, mišelka res neki štrajka... Heeeeeeej, slaba 2 dni me ni pa ze strajkam Tukaj sem...samo nimam vec lih velik za povedat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ma da mi takoj prste razgibaš..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Dominko se že lep čas ni oglasil, upam, da je v redu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.