aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jz pa zlomke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jaz tudi pogrešam nekoga..... res močno.... je Štajerc ......... ...pa še nekoga zraven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 mmm. trenutno nikogar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 kaj mene pogrešate kaj?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 JST pa Majčko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja majico res ja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 tocn majica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 .ne pogreša nobeden Frija; že nekak dva mesca ga ni .Majce in 0pijata .Bom pA prvič napisal ,da pogešam g.Bobnarja ,za tisti tekmovalni, spiritualni besedni duh sprav in strinjanj dialogov (seveda volilni imiđ stabilizira počutje) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 kaj mene pogrešate kaj??smiki, sem opazla, da včasih slediš...sam komentirat nečeš ...pa symi...bobnar itak...freeeee je pa že parkrat napisan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Aira nas je prišla malo pogledat! x!x danes sem videla eno punco ful podobno tebi (Kardeljeva ploščad, tam blizu....)... pa nisi nič reagirala, če si bila ti, če pa nisi- normalno da nisi reagirala jaz si pa nisem upala te nagovoriti... maybe me pa nisi spoznala, nisem glih takšna kot na ikonci, manj rdeča... in bolj hm normalna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 .ne pogreša nobeden Frija; že nekak dva mesca ga ni ja, kje je Free?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pa res ni Freeja, pa Bobnarja tudi ne. Valjda ima opravke z volitvami.Kje pa je Nord? Kristalkina best frendica?? Pa Mašince tudi nekam ni... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kje pa je Nord? Kristalkina best frendica?? dolga zgodba.............drugič o tem ne verjamem, da se bo še kaj oglasla na lnf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hm. Škoda. No..ona že ve. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pogresam, pogresam, pogresam, pogresam pika Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Hm. Škoda. No..ona že ve. Če želiš ti lahko po OS razložim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ni potrebno, je najbrž trikotnik bil kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Mushi, Mari, pa Freeja, ja, Majčka se je mini oglasla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Se je vrnila, sm vidu....res sm viiidddddddduuuuuuuuuuu v dnevniku Cosma is back Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ni potrebno, je najbrž trikotnik bil kriv kaj...kaki trikotnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ni potrebno, je najbrž trikotnik bil kriv kaj...kaki trikotnik? Kaki, taki za na cesto ali pa ljubavni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Najbrž tisti za na cesto.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ni potrebno, je najbrž trikotnik bil kriv kaj...kaki trikotnik? Kaki, taki za na cesto ali pa ljubavni ne, ni blo to nič z ljubeznijo....šlo je za najino prijateljstvo...ki ni več to, kar je blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Mushi, Mari, pa Freeja, ja, Majčka se je mini oglasla Č ste pa pr men pogrešani... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.