aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 mičkenega pa zlomkca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 kaj mene pogrešate kaj??smiki, sem opazla, da včasih slediš...sam komentirat nečeš ...pa symi...bobnar itak...freeeee je pa že parkrat napisan to pa zato, ker mi je veliko tem brezveznih..., zato mi ni za komentirat, ok? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Cosmica je odpogrešana Mickeni, Zlomk.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 pogrešam nekoga res ....... ..saj bo vedel sam, če s le pojavi tu gor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Mick ze sam ve zakaj ga ni..se ga niti ne upam pogresat...drugace pa..nic Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Ja evo se javljam v temi. Prosim, da me reditelj zapiše, da sem prisotna. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Kaj pa pisno opravičilo za nazaj? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Moja luba Pujsa.Mal sm bla bulana. Nisem pazila na zvoje stravije. Meni je dobr le moje nokgavice me bolijo ker majo tolko lukn. Mnogo pozdravouv. Prosm opravič k me ni blo. Ot Cosmice Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 jo že pogrešam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 El, si korak pred časom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sploh ne bom povedala koga, k pol boste pa vsi vedli... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Cosmas, kakšen megas Pikas Nogavičkas upravičiu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 El, si korak pred časom ja ampak še dobr da sem da pol vidim da bo vse kul... čez nekaj časa... ja ja fajn se bo treba kitari posvetit, me pogreša... vsaj kake pol urce sem zdaj rabil da sem prišel nazaj k svoji hitrosti.... hjaja, pogrešal sem kitaro ne da bi sploh vedel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 To se pa da poštimat, ne... kaj pa monitor, tut še pogrešaš? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sploh ne bom povedala koga, k pol boste pa vsi vedli... Si pa zelo skrivnostna postala... http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/frfr.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Oona, res rajš ne povej, k pol bi opa čist zares vedl Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Saj res, to pa tudi ne bi bilo fajn...http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/lam.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Oona.... povej no... kaj pa če še kdo isto osebo pogreša.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Oona, dej povej dej povej Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 No prosim, če ne bom šel k Ribici zaprositi http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/ivn.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Oona, dej no, kaj če ga pa slučajno srečamo, pa mu loh povemo, da ga pogrešaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Drugič boš pa mogoče hotela povedati, pa mi ne bomo hoteli slušati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Mogoče ga pa ne poznamo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 mogoče nas pa nič ne briga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Saj res, bomo pa kar tiho naprej ......Ojla Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.