Pujsita 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Še dobr, da se Kristalka tut mal na bobnčke spozna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sploh ne vem, ce koga prav zares pogresam. No, za zdajle... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 cosmica malo manj pise pa mick pa se enih par...jih ne pogresam, samo se spomnim nanje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ma sej tajpkam, tajpkam ...sem bila okupirana celo poletje z nomadi, čim pa sem imela prosto, sem pa jaz kam mahnila. Veliko sem se ukvarjala z rožami Ker sem se pofočkala iz Grčije na lnf, jih še danes poslušam kaka odvisnica sem in da ne morem zdržat, naj se malo zamislim nad seboj S Sardinije se mi je bilo dovoljeno pofočkat, ker smo v internet kafeju snemal nekaj z Cd roma na disk, pa smo rabil računalo itaq. ah....bom kaj napisala....recimo o mojem fikusu, saj to vem, da radi berete :wOOt: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pogresam Aiwo pa njene jutranje poste.... :o|o: Upam, da vsaj uziva tam na Kreti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 bi rekla bolj drugi deli telesa.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jst pa ne vem kje je ŽAŽA kr ni je Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ŽAŽA mushi in seveda AIWA Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ehja, js sam eno pogrešam ... ne gre drgač.... sej se trudim, ampak kokr je ni jo pogrešam, tole ljubko aiwico, kaj čmo jesen je tle sonce je sam še daleč na jugu... hm mahja, saj, se mi velik kolca... zmer dobr znak, grem js mal se igrat tepelatijo v meditacijo.... večer je že ... lahkonoč, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 bi rekla bolj drugi deli telesa.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pogrešam tudi jaz Žažo, Sanjalico, Simy, pa še nekaj njih tudi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jaz pa zdaj nobenga več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 MIHAELE NI? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 tudi jaz sem to opazila.Kaj je z njo? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Verjetno nima več kaj dosti časa - začela so se predavanja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pogresam mojo malo veliko deklico. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 jaz sem pa tebe pogrešala mačona Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 še zmeraj pogrešam ŽAŽO Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 hja Naky že ful časa ni nič pršla mim, sanjalice tud ni je pa sanjalka gor ... za prvo silo..... hja pogrešam pa še .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ja ..za prvo silo...... pogrešam koga, ki me pogreša.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 pogrešam svojo dobro voljo in fulllllllllllllll smeha...... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.