Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 voljo pravzaprav Pa AIWO! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 žaaaaaaaaaaaaaaažaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 voljo pravzaprav Pa AIWO! Mišelka Aiwa je do nezavesti zdej na žurih , je na Kreti ŽAŽA pa je gone with the wind Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 aiwa in ocean Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 per 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Seveda pogrešam, ampak se ne da nič pomagat... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 LNF; k mi služba in delo trenutno to ne dopušča Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jaz sem se že davno sprijaznil s tem, da ga nimam med službo :xx!: , boljše bi bilo, da bil , eh, boš že... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Dolci, Mari, Pesha, Sanjalica,... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zdele pa res enga full pogresam. Bi mu eno prbila na gobec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 pogrešam ljubljeno osebo ...in vse vas..., ki ste tu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Saaaaaaaaaaaaaaaaanjalica??? Prit se nazaj igrat! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Mogoče je pa skregana, al je pa mami ne pusti . Sanjalica, dej no mal pobrskej spet po LNFju, da še kej zgučimo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zdele pa res enga full pogresam. Bi mu eno prbila na gobec. Ojoj, s čim tole, daj tole malo bolj analiziraj, da te ne bi imel za pregrobo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 per 666 zlomkou....tralala spet... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 jst tud. Še dober, da grem počas damu, pa ga ne bom več pogrešau. torej tole en vprashanje:al ga mash doma v frizu,al ga pa sam na shihtu pogreshash 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .....je v frizu aha... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 no danes pa pride ena miška nazaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kje je Ruby...pa Sstane... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ruby, ja, pa njena Velikanka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Seveda pogrešam, ampak bom počakal , ker prej ko slej se vrne-jo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 heh...je***a; ampak res ŽAŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ; come Back Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Odkar je Žaža naznanila zaroko in tisti datum z njo, je ni več, upam in želim, da vsaj uživa kjerkoli je že... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Hvala vsem, ki ste me pogrešali Jaz sem tudi vas pogrešala. Zdaj sem pa nazaj Prav ganili ste me. Ruby ma vas rad(a) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.