borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 pogrešala sem vas...še posebej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 pogrešala sem vas...še posebej... samo,da smo spet skupaj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 ja, tale abstinenca je bla kr dolga...za enga tacga lnf odvisnika... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 ..za enga tacga lnf odvisnika... tudi ti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 žalostno....vendar resnično.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 ni tako hudo,dokler znamo bit odgovorni Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 na...pa spet...moja odgovornost gre tu pa tam u ilegalo...hm... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 ojej to pa ni dobro :xx!: ...ampak tko zlo slabo pa tudi ne Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiickkkkkkkk ki si muuuuuuuuuuuuuuujceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pogrešam Kretoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!Drugače pa miljon poljubčkov vsem, ki ste me pogrešali Michele, Oona, ninči, amis, Mickeni seveda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 AIWA podrobnosti, podrobnosti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 miška Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dopoldan sem vas pa pogrešal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dopoldan sem vas pa pogrešal... ...pa najbrž kdo tudi tebe!.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hvala vsem, ki ste me pogrešali Jaz sem tudi vas pogrešala. Zdaj sem pa nazaj Prav ganili ste me. Ruby ma vas rad(a) No sam da si ,te je tok fajn prebirat, moj pristni stik z Italijo, pa še Velikanko maš, same odlične atribute , da o tebi sploh ne govorim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dopoldan sem vas pa pogrešal... ...pa najbrž kdo tudi tebe!.... O, hvala Sanjalka, to se pa zelo lepo bere... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pogrešampogrešampogrešampogrešampogrešam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 titudtitudtitudtitudtitud..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 jp Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Seveda te, zato nikamor ne hodi, ampak kako sedaj....v zg. stavku jokec, spodaj pa smeški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 tle nam jih lahko poveš, mystique, smo že vega mogočga vajeni (na lastni koži) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Kar napiši ...toliko še počakam, potem pa grem spat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.