Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pametna punca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hvala , počakam še 9 minut, za več se pa ne dam zglihati , ja kje ste pa bili prej ko sem vas čakal (popoldan) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pridna punca ...čestitke...upam, da si zadovoljna s službo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Saj ni problema, po svojih zmožnosti, seveda moraš dati prednost službi, praviš zvečer druga pesem , potem je pa ponoči še tretja .....lahko noč vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 tud jest Boris... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ninči se je zgubil? Pa kje je SKA-vi. Ko sem prvic prisla na ta forum, sem njo najprej "spoznala" pa žaža x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 žal so res v ilegali... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Astro pogrešam . Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Imam pomanjkanje Sanjalice.Kjerkoli že si Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Imam pomanjkanje Sanjalice.Kjerkoli že si Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pogrešam žažiko!!!ninči je pa trenutno brez interneta... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 žaža, nino (naj dobi net nazaj hitro), pa vojko....in še kdo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pa Metuljk ni nikjer :o|o: Žaža se gre pa po mojem Gone with the wind, mislim da, sicer bo pa sama pojasnila, če se kdaj premisli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 NO MI JO BOMO PA VSEEN MAL POGREŠAL... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Mojo deklico pogresam. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pogrešam... sam ne vem kaj... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aha...to je lepo povedano...se men včas tud zdi tako... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sej če bi blo kej pomembnega bi vedla kaj je... tko pa sam tok en mičkem pogrešam... da mam kej za mislt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hm, jest tut tkole, sam en mičken nekaj, pa sploh ne vem kaj pogrešam, sam tko da ni moteče, tko prijetno pogrešanje je. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pogrešam, torej sem... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Amis jaz pa pogrešam nekaj lepega , čutečega, nekaj nežnega.... mogoče objemček.... .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 en objemček z dolenjskega konca-upam,da ti pomaga dokler ne dobiš tapravega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hvala Skwo... pomaga vsek kar je dano z dobro voljo in veseljem... Vračam enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Lana1 se ze dooooooolg ni oglasila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Majčka mal pred svojim pragom pometi , no sam da nisi več pogrešana . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.