majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Joj...si me spomnla, da mam res svinjak pred pragom...najbl pod predpraznikom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Amis jaz pa pogrešam nekaj lepega , čutečega, nekaj nežnega.... mogoče objemček.... .. ...sam tle ti pa res ne morem pomagat...bo kdo drug ....ideja pa: prva liga majči...pa kje si ti...pogrešala tvoje poste... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Amis jaz pa pogrešam nekaj lepega , čutečega, nekaj nežnega.... mogoče objemček.... .. ...sam tle ti pa res ne morem pomagat...bo kdo drug ....ideja pa: prva liga srčno upam, da se najde kdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ne vem zakaj vas moram tolk pogrešati , da sem že odvisen postal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...upamo, da res... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A, misliš da ne... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...zgleda že tako.... Očitno pa nisi edini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 tle smo pa res sami odvisniki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A, misliš da ne... ....he he...mislim marsikaj... aiwa, a poznaš kakšno cepivo mogoče... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ne sm tok not... da ne mislim nehat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 mmmm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 zelo zelo zelo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Pogrešam mal volje do...............marsičesa (sm čist v bedu) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Pogrešam... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Trudija v živo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Zlomkca, Cosmo, Majčko... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pogrešam: ŽažoSanjalicoTinoStankoTashykoNakyVenduloKapicoDaisyNordFreyoMariCandlelightSončkaMBmetuljčicoGOmetuljčicoAlmiroVila VetroJupiSaturninoSIMYOrhidejoAyoAlicoCosmic GirlAjdoŠpelcoKasandroKatjušoTinalAuroro, itd..... Pa kaj je z vami DRAGI lunatki, jaz sem pa globoko prepričan, da vas vsaj 3/4 še vedno bere tale čudoviti lunin forum, ne vem zakaj ste poniknili , če ste se pa preimenovali mi pa prosim povejte, da vas več ne pogrešam, kaj smo mi, ki vstrajamo res tako slaba družba :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Boris, v življenju je pač tako, da eni ljudje vztrajajo, drugi pa menjajo doživetja, družbo, forume ... Ne splača se preveč navezovati na ljudi. Pridejo in grejo. če bi ostali, bi morda postali dolgočasni in potem jih ne bi imel za kaj pogrešati Ne sekiraj se preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Saj imaš prav Pika1000, lep pozdrav http://www.gifs.ch/Hunde/images/bullbeg.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pozdravček tudi tebi! Tale pes je pa odštekan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Kaj imaš mene tud za takšnega , saj je ja moj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Odštekan ni nujno mišljeno v slabem smislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 NO, me veseli, da je tako... http://www.gifs.ch/Hunde/images/hund23.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 jz tud nekoga pogrešam... pa kaj čmo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Boris, bogi muc, glej k mu oke kr vn štrlijo, k ga kuža tolk za vrat stiska! Kva bo pa Lea Eva Muller rekla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.