Vojko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 oooo vojko...lepo, da si spet mal tle... Hvala Saj včasih malo pokukam (zelo malo), pa bi rad tudi kaj napisal, a te dni bi lahko boljše obvladoval čas..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 coccinelle...člouk fali vojko, s tem časom se itak čudne stvari dogajajo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Saj, Amis, maš prav... eni se šele priklopimo, pa ga že ni več Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 coccinelle, se je odloču, da mu paše tema in bo kr še mal tle... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 A midve tle o istmu govoriva (Borism) Vojko je pa itaq vedno dobrodošel Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ne, sem mislila, da bo vojko med pogrešanimi ....še naprej drugo pa....hm... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 O tem, če bo še med pogrešanimi, se mora Vojko kar sam odločit Kar se pa borisam tiče... ima očitno drug tajming kot moi ... drugače pa čist fajn poba Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 aha...oboje drži Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pogrešam spanec... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kar se pa borisam tiče... ima očitno drug tajming kot moi ... drugače pa čist fajn poba Pa menda res Coccinelle, ampak sedaj sem pa tukaj, pa vas NI, hvala enako za kompliment Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Pogrešam mal volje do vzpodbude do življenja; mi zdej manka :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ojla Trudi Ponavljaj "Oran Tar" nekaj časa, pa mi potem povej kako se počutiš...lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Zraven ja spadajo LUNATKI , a ne smejo :o|o: http://www.gifs.ch/Gestirne/sonne4.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Trudi, sej bo... boš videl, zavrti si svojo glasbo, privošči dobro hranco, mislim da imaš eno masažo obljubljeno... men pomaga stavek - TUDI TO BO MINILO.... boš videl, da bo boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ooooooooooooooo moja ljubica Selene , ja bom vidu, mi je vse dol padlo, tko k že dolg ne; sem pa vesel tebe Borism, tudi tebi hvala za vzpodbudo enivej, mah v shitu sm jebiga :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Pomislim lahko, ampak nisi omenila, pa nisem opazil ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pogrešam mal volje do vzpodbude do življenja; mi zdej manka :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 nobenga. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 nobenga. edin prov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dopoldan sem vas pa spet pogrešal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dopoldan sem vas pa spet pogrešal bi moral mal na astrologijo pokukat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 A me kaj dražiš Č.v.e.k.a Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 js pa pogrešam praktično vse, k skor ne morem it gor na forum... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 POZDRAV El Nino! Kaj je pa narobe s tvojim dostopom ali časom?Lep dan in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 si tud ti pogrešan ninči!sej bo hmal funkcionira čarunalnik pa boš spet z nami. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.