cosma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Tina in Aakhut, zdej pa dost heca .... : alo, pofočkat klele hitr ... Tole pa zdele bo....k taprava šica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 MBmetuljčica, ampak v soboto bo spet deževno, kar pomeni, da na travniku že ne bo piknika ...lep dan Boris, ce bo dezek, me bos pa pod streho vzel.. da si ne zmocim svojih cudovitih kril.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Cosma ... (nism čist zihr, da kej pali tale šicasta fora ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....pogrešam dve metuljčici: 1. MBmetuljčica, 2. GOmetuljčica. Upam, da pridete kaj kmalu na lunin travnik Kako postane človeku lepo pri srcu, če te vsaj kdo kje pogreša?Tudi jaz pogrešam določene ljudi, pa tudi tebe, pa čeprav te ne poznam. Videla sem, da bo MBmetuljcica v soboto blizu tvojega kraja, morda pa bo tam tudi ta metuljcica. Upam samo, da bo vreme lepo. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 MBmetuljčica, ampak v soboto bo spet deževno, kar pomeni, da na travniku že ne bo piknika ...lep dan Boris, ce bo dezek, me bos pa pod streho vzel.. da si ne zmocim svojih cudovitih kril.. ....seveda MBmetuljčica, ampak ne se mi smejati, če ne bom uspel popolnoma, ker pika poka ima manjši razpon kril, kot so tvoja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....pogrešam dve metuljčici: 1. MBmetuljčica, 2. GOmetuljčica. Upam, da pridete kaj kmalu na lunin travnik Kako postane človeku lepo pri srcu, če te vsaj kdo kje pogreša?Tudi jaz pogrešam določene ljudi, pa tudi tebe, pa čeprav te ne poznam. Videla sem, da bo MBmetuljcica v soboto blizu tvojega kraja, morda pa bo tam tudi ta metuljcica. Upam samo, da bo vreme lepo. Metuljcica, glede na to, da boste igrali rokomet.. daj naredimo se ekipo metuljcic in ekipo..hmmm.. pikapolonic.. pa da vidimo kdo je kdo... sicer pa tisto tapravo se dogaja vmes in po tekmi... Ze ves GOmetuljcica.. prides stoprocentno.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Fino, da sta se oglasile "metuljčice" , saj to je bil moj namen, sedaj pa še katero napišita kaj, kje na tem dobrem forumu, hja za soboto pa itak velja...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Fino, da sta se oglasile "metuljčice" , saj to je bil moj namen, sedaj pa še katero napišita kaj, kje na tem dobrem forumu, hja za soboto pa itak velja...lep dan Z veseljem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Vedno ko jih bomo nekaj omenili, bomo morebiti drugim naredili krivico... :||Koliko nas je, forumovcev!!Jasno, da ne more biti skoz tak pretok, da bi bili kar vsi skoz gor.Vsakdo pac nekoga pogresa.Cim pa se zacne poimensko nekaj izpostavljati, ze ne moremo vseh nasteti, ki 'manjkajo' tu. Kar se tice foruma samega, pogresa samo Tino, naj pa uziva, kjer je in naj si le privosci malo miru in oddiha. Nekoliko se poogresa tudi aakhuta, ki le daje svojevrsten in mocen pecat luninemu forumu. Lahko pa seveda nastejemo vsakega posamezno, ker je cisto vsak dal kaksen svoj doprinos in vsak kdaj 'manjka'.Tudi jaz, ce se slisi se tako neverjetno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 o tem sploh nismo dvomili.............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Aja, bedasto do konca!!!! Mislila sem - tudi jaz kdaj manjkam, cetudi se slisi neverjetno,in ne,tudi jaz dam kaksen doprinos, ceprav se slisi neverjetno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Fino, da sta se oglasile "metuljčice" , saj to je bil moj namen, sedaj pa še katero napišita kaj, kje na tem dobrem forumu, hja za soboto pa itak velja...lep dan Lepo, lepo...........in z velikim veseljem. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Tudi jaz, ce se slisi se tako neverjetno. Ja Marsika tudi kaj na tale forum doprineseš ja . Na tole temo sem se v bistvu spomnila, ko sem sem in tja videla post kogarkoli, pa se spomnila, ja saj res, tega pa že dolgo nisem prebirala , pa bolj z namenom dati tem Lunatikom vedeti, da so zaželjeni , pa da vsak prinese en delček v ta naš mozaik . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Imas prav, je smiselna - ravno iz tega razloga, fino si si spomnila.Jaz gledam pac nekoliko drugace - cim omenim Daisy, naredim s tem krivico morda Cat ali pac komu drugemu - le da se v danem trenutku ne spomnim, da ta pa zdaj manjka, ampak tako kot pravis - vmes se spomnis takole... Zadnjic pa sem celo razmisljala, hm, saj nas je toliko, vmes se dogajajo stvari, morda koga celo sploh ni vec med nami, ceprav se slisi grozno, ampak pomislila sem pac - in mi tega recimo sploh ne bi vedeli, ker bi oni se vkljucil individualno, nikogar ne bi poznal in z nikomer komuniciral... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 aha... kaj tina je pol kje na lepšem.. ja jst tudi tino pogrešam s temi linki in informacijami na dlani... ena taka, ki nas v trenutku pošlihta..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Evo Tina se nam je javila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ko sem bila mala sem jedla ene kekse z nadevom pa jih nimajo vec. Taki veliki so bili pa imeli so noter jagodni nadev pa cokolado zunaj. Pa ful so bili dobri. Pa poznam en par, ki jih je imel vedno doma na mizi pa jih nima vec, ker jih ne delajo vec. Jaz to pogresam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ko sem bila mala sem jedla ene kekse z nadevom pa jih nimajo vec. Taki veliki so bili pa imeli so noter jagodni nadev pa cokolado zunaj. Pa ful so bili dobri. Pa poznam en par, ki jih je imel vedno doma na mizi pa jih nima vec, ker jih ne delajo vec. Jaz to pogresam..pogrešam zrak Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kje je Mick? ...... upam da se kje veselo daje dol in da je vse OK... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kje je Mick? ...... upam da se kje veselo daje dol in da je vse OK... PPPPHHH Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kaj je mucek, kaj se buniš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Pa poznam en par, ki jih je imel vedno doma na mizi pa jih nima vec, ker jih ne delajo vec. Tjazy že dolgo ni nič postnil..... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ko sem bila mala sem jedla ene kekse z nadevom pa jih nimajo vec. Taki veliki so bili pa imeli so noter jagodni nadev pa cokolado zunaj. Pa ful so bili dobri. Pa poznam en par, ki jih je imel vedno doma na mizi pa jih nima vec, ker jih ne delajo vec. Jaz to pogresam.... , na zdaj sem pa spet lacna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 :inocent: meni se zdi da je Vreme ki spodtakne v resnici Mick... (sklepam po ličkih na njegovi ikonci ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.