aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 A veš da je zdej u jezeru voda, tko da tut če na glavo vanj skačete, najbrž ne bo bušk no....tradicionalno kopanje in bruhanje vsekakor bo.... 666 zlomkastih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 mate pa tradicionalno slabega kuharja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 mate pa tradicionalno slabega kuharja kuharja lucifer samo pije.....obilno 666 zlomkou....tralala....hik Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Aja sem pa mislila, da imate tradicionalno kaj pokvarjenega za kosilo, d apotem bruhate , ja razkužit je pa treba prebavni trakt, imaš prav, pa potem čistila izločiti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jaz pa pogrešam tiste prave prijatelje, tiste, ki so tam, ko jih rabiš in te vzamejo takega kot si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Oh, to pa je žalostno, smrk... če ti kaj pomaga, jaz sem tle, čeprav te ne poznam, ti ponudim svojo ramo:) in pošljem par lepih želja v vesolje samo zate pa naj ti čimprej pokuka kak pravi prijatelj v življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 jz tud. sem tuki če karkoli rabiš. polčjubček in objemček! amis pogrešam. pa vem da se tle okol nek potika! amis Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hvala Žverca in Aiwa , že to je nekaj, da imam vas tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ti samo povej, če nucaš. Včasih paše že pogovor. Da se mal oddahneš. Pol pa ugotoviš, da nisi sama samo če se človek zapira vase, je težko prit do njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Žverca, hvala, saj bom ,saj sem napisala , da vas rabim in to je to, nisem se skrila in zaprla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 jz tud. sem tuki če karkoli rabiš. polčjubček in objemček! amis pogrešam. pa vem da se tle okol nek potika! amis ojla aiwa...sori, so me čist zasuli v službi, sam da sem nos pomolila v pisarno. pa pisala pol v dnevnik in mi ni hotlo posta pokazat...jaz se pa tako trudim s čestitko zate no, zdaj bo pa nekaj časa mir, pa lahko malo po forumu prešnofam, kaj vse se dogaja...kako kaj tvoje priprave na zabavo? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Meditiraš in kadiš? prijetno s koristnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jas vas pa vse pogrešam(beybike mislm) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 res te je zadnje čase ful mal videt tripič... se verjetno ne ujameva... amis... sam da si tle. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jaz pa pogrešam tiste prave prijatelje, tiste, ki so tam, ko jih rabiš in te vzamejo takega kot si. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Jaz pa pogrešam tiste prave prijatelje, tiste, ki so tam, ko jih rabiš in te vzamejo takega kot si Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Kje je pa Masinca???A ni nekje okoli poroda že ? Pa Majčka, Opij, Natrix,.... lepo Pujsa,da vsaj nekdo misli na nas Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 seveda mislimo na vas...sam kaj, ko ste v ilegali.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pogresam mojga Ojdipusa... muuuaaah... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Od 12 ure naprej vas bom pa pogrešal... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Pogrešam zimo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Nauš dolg Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Komej čakam.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Naky Pridi se kaj pofočkat nazaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.