Skoči na vsebino

Pogrešani

Pujsita

Recommended Posts

Boris tudi tebi lep, če pa ni ,je pa najboljše, da si ga sam nardiš! :2src:

Tak, da se pofočkam, sem včeraj močno nate mislila, k sem se tam mim tebe vozila...upam, da se ti ni kolcalo, preveč x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Boris, Mick, Chandra, Trudi, Pujsika, Sončna, Amis....

Evo me, Mačonka, saj sem tule x:Xx x;)x xsrcx

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccckkkkkkkkkkkkkkk bemu kje si? :vragec: ... te bo treba čez kolena dat za kazen pa po nagi riti :vragec: x:px

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz pogresˇam... stari forum.

Kaj cˇem, tak je...staromodna sem...  Neprilagodljiva.

Ta okvircˇek vedno kot da berem "citat"...

In dooosti bolj pocˇasen je... (pa sem na dobri masˇini z dobro linijsko povezavo  x:px )

Drugacˇe se mi zdi, da se bom navadila - mogocˇe je tudi prevecˇ "nacˇicˇkan" za moj okus (sˇe posebno, cˇe se mickeno odlocˇim med sluzˇbenim cˇasom pokukati na forum, zgleda tako pisano...nicˇ kaj "uradnisˇki").

Kaj cˇem - priznam; cˇeprav lahko pricˇaujem ploho Marsinih nezadovoljnih besed in groznih fac in spak........

Pa Mickenega in Aakhuta in Astro in Vojka in Umetnico in pogresˇam...; roko na srce - pogresˇam vse tiste, ki imajo sposobnost razburkati mirno morje Foruma.................  x:)x

(a o tem, da bom zeeeelooo iskreno ocˇitajocˇa in kriticˇna ta teden tudi pisˇe v napovedi?  xrolleyesx )

:palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

jp jp. za nov izgled foruma smo si priskrbeli nove ikonce... x;)x x8Dx

pogrešam my family, ja mick bi lohk mal več okol skaku, tinka mal mn delat pa se kej večkrat pofočkat...

Chandra... tud tebe nč ne vidim... pa bi ful kdaj s tabo poklepetala...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ma...nocem bit nesramna ali nehvalezna, ampak jaz totalno pogresam stari LNF  :sori:

pa sem se sama nad sabo zelo zamislila, ker naj bi bila multi tehnicno usmerjena itd, ampak tu se ne znajdem, mi je vsega prevec, ful drugace zgleda, pa vse...

srcno upam, da bo to minilo, da se bom navadila, ker sem se danes tako zgubljala tu, da

sem kar sitna ratala...mi ful pocas odpira vse tudi, ampak mogoce je to tu problem...

uf, grem prespat... :C:

<{POST_SNAPBACK}>jeeeeee!!! x:Dx nisem edini "odvisnik"
<{POST_SNAPBACK}>ne, nisi edini odvisnik  x:Dx

tinka, meni tud ful počasi odpira...sem se že spraševala al je to zarad lnf-ja al je kje kaka druga fora (šifra: jaz nisem računalniški tip).... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi pogrešam stari forum

a smo nostalgiki ali kaj? x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz pogrešam... stari forum.

Kaj čem, tak je...staromodna sem...  Neprilagodljiva.

Ta okvirček vedno kot da berem "citat"...

In dooosti bolj počasen je... (pa sem na dobri mašini z dobro linijsko povezavo  x:px )

Drugače se mi zdi, da se bom navadila - mogoče je tudi preveč "načičkan" za moj okus (še posebno, če se mickeno odločim med službenim časom pokukati na forum, zgleda tako pisano...nič kaj "uradniški").

Kaj čem - priznam; čeprav lahko pričaujem ploho Marsinih nezadovoljnih besed in groznih fac in spak........

Oj vsem, ki pogresate stari forum; lahko ga seveda pogresate, samo zdaj smo na novem.

Ker vas je tolk, ki se pritozujete, se jih (vas) tud tolk slabse pocuti, vidim povsod, nismo sprosceni, ono, tretje - dajte bit mal bolj pozitivni, a se da?

Glej, Sanjalica, brez mojih groznih fac, v tejle temi sem slucajno, je ne berem sicer - zanimalo me je samo, ce kdo tudi rachka pogresa oz. kaj kaj dogaja in sem tele strani tegale videla.

kot receno pa, vsakdo lahko pogresa kar ali kogarkoli zeli.

jebiga - nikoli ne bodo vsi zadovoljni.

Pa fajn se mejte, z ali brez - pogresanih. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x x8Dx

marsa...to je bilo 2.11....danes smo ze 5.11. x;)x :palec:

tisti dan mi je bilo pac tako...

je res pac pocasnejsi in je bolj pisan in to najbrz moti v sluzbi...drugace pa je tu opcija IPB, ki je svetlomodra, mnogo manj divja, pa tudi, da v sluzbenem casu preprosto delas in hodis na net v svojem casu :inocent: x;)x

ej, pa res, kje je rachek? xcivx

aiwa xcivx :2src: x:Xx :vio: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...