ribica Katja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pujsa, Trudi, Mick....!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 sej res....hehemick-enga tut ni 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 pojma nimam...malo razmislite ...so odvisniki al lunatki. Če so odvisniki,jih boste kmalu brali Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pa to si ravno TI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ha ha Boris...saj :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Mick, Mickenga pogrešam močno, da bi kaj žaftnega povedu..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Jaz pa ravno mislil napisati, da pogrešam tudi LIO, pa se pojaviš , to te je pa pregnala energija prostora, lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Boris tudi tebi lep, če pa ni ,je pa najboljše, da si ga sam nardiš! Tak, da se pofočkam, sem včeraj močno nate mislila, k sem se tam mim tebe vozila...upam, da se ti ni kolcalo, preveč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hvala Lia , za kolcanje, končno se je eden javil Zakaj mi pa nisi zaupala številke , pa bi se lahko slišala prej ....upam, da si vozila po predpisih tod mimo Lep večer in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris, Mick, Chandra, Trudi, Pujsika, Sončna, Amis....Evo me, Mačonka, saj sem tule Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccckkkkkkkkkkkkkkk bemu kje si? ... te bo treba čez kolena dat za kazen pa po nagi riti Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 imata pa zato aiwa pa ribica novi ikonci pa soncnica tudi cosmica, tebe pa jaz pogresam, pa nisem mogla te videt... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz pogresˇam... stari forum. Kaj cˇem, tak je...staromodna sem... Neprilagodljiva. Ta okvircˇek vedno kot da berem "citat"... In dooosti bolj pocˇasen je... (pa sem na dobri masˇini z dobro linijsko povezavo )Drugacˇe se mi zdi, da se bom navadila - mogocˇe je tudi prevecˇ "nacˇicˇkan" za moj okus (sˇe posebno, cˇe se mickeno odlocˇim med sluzˇbenim cˇasom pokukati na forum, zgleda tako pisano...nicˇ kaj "uradnisˇki"). Kaj cˇem - priznam; cˇeprav lahko pricˇaujem ploho Marsinih nezadovoljnih besed in groznih fac in spak........ Pa Mickenega in Aakhuta in Astro in Vojka in Umetnico in pogresˇam...; roko na srce - pogresˇam vse tiste, ki imajo sposobnost razburkati mirno morje Foruma................. (a o tem, da bom zeeeelooo iskreno ocˇitajocˇa in kriticˇna ta teden tudi pisˇe v napovedi? ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Tinka, WB! Tebe tut tko na obroke pogrešamo, pa si pa te nema Delavno? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris, Mick, Chandra, Trudi, Pujsika, Sončna, Amis.... Mačona, HVALA.... saj sem tukaj, le tebe tudi ni kaj dosti tukaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 jp jp. za nov izgled foruma smo si priskrbeli nove ikonce... pogrešam my family, ja mick bi lohk mal več okol skaku, tinka mal mn delat pa se kej večkrat pofočkat... Chandra... tud tebe nč ne vidim... pa bi ful kdaj s tabo poklepetala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Pogrešam Borisam, Micka, Janjok , Trudija..... ....predvsem pa pogrešam stari forum in sproščenost, ki je bila prej tam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Sanjalka, jaz sem tukaj , se pa tudi popolnoma strinjam s tvojim stavkom, še sam sem v nekem krču ...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka, jaz sem tukaj , se pa tudi popolnoma strinjam s tvojim stavkom, še sam sem v nekem krču ...lep dan, B. Pozdravljen ,sem mislila, da imam samo jaz take občutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tinka, WB! Tebe tut tko na obroke pogresˇamo, pa si pa te nema Delavno? Soncˇna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ma...nocem bit nesramna ali nehvalezna, ampak jaz totalno pogresam stari LNF pa sem se sama nad sabo zelo zamislila, ker naj bi bila multi tehnicno usmerjena itd, ampak tu se ne znajdem, mi je vsega prevec, ful drugace zgleda, pa vse... srcno upam, da bo to minilo, da se bom navadila, ker sem se danes tako zgubljala tu, dasem kar sitna ratala...mi ful pocas odpira vse tudi, ampak mogoce je to tu problem...uf, grem prespat... <{POST_SNAPBACK}>jeeeeee!!! nisem edini "odvisnik"<{POST_SNAPBACK}>ne, nisi edini odvisnik tinka, meni tud ful počasi odpira...sem se že spraševala al je to zarad lnf-ja al je kje kaka druga fora (šifra: jaz nisem računalniški tip).... <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi pogrešam stari foruma smo nostalgiki ali kaj? <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz pogrešam... stari forum. Kaj čem, tak je...staromodna sem... Neprilagodljiva. Ta okvirček vedno kot da berem "citat"... In dooosti bolj počasen je... (pa sem na dobri mašini z dobro linijsko povezavo )Drugače se mi zdi, da se bom navadila - mogoče je tudi preveč "načičkan" za moj okus (še posebno, če se mickeno odločim med službenim časom pokukati na forum, zgleda tako pisano...nič kaj "uradniški"). Kaj čem - priznam; čeprav lahko pričaujem ploho Marsinih nezadovoljnih besed in groznih fac in spak........ Oj vsem, ki pogresate stari forum; lahko ga seveda pogresate, samo zdaj smo na novem.Ker vas je tolk, ki se pritozujete, se jih (vas) tud tolk slabse pocuti, vidim povsod, nismo sprosceni, ono, tretje - dajte bit mal bolj pozitivni, a se da? Glej, Sanjalica, brez mojih groznih fac, v tejle temi sem slucajno, je ne berem sicer - zanimalo me je samo, ce kdo tudi rachka pogresa oz. kaj kaj dogaja in sem tele strani tegale videla. kot receno pa, vsakdo lahko pogresa kar ali kogarkoli zeli.jebiga - nikoli ne bodo vsi zadovoljni. Pa fajn se mejte, z ali brez - pogresanih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 za tinko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 jz sem se tud že čist navadla na novga. prov luštkan je! najbl mi je pa všeč hitri odgovor Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 marsa...to je bilo 2.11....danes smo ze 5.11. tisti dan mi je bilo pac tako... je res pac pocasnejsi in je bolj pisan in to najbrz moti v sluzbi...drugace pa je tu opcija IPB, ki je svetlomodra, mnogo manj divja, pa tudi, da v sluzbenem casu preprosto delas in hodis na net v svojem casu ej, pa res, kje je rachek? aiwa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 nazaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, meni je pa novi forum bolj vsˇecˇ! Jih pa tudi jaz kar nekaj pogresˇam,nekoga sˇe posebej! hm...contesa...zadnje case nekam zelo pogresas.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.